2012-11-09 16:00:19
Φωτογραφία για Κατερίνα Παπουτσάκη Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για τον γάμο της
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε στην παρουσιάστρια για τον αναπάντεχο γάμο της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Πιλαφά.

«Οι γονείς μου δεν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η μαμα μου δυσκολεύτηκε βέβαια να το πιστέψει κανονικά, ήταν κουλ, δε νομίζω πως το πίστεψε μέχρι την τελευταία στιγμή» είπε η ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και στα όνειρα που ποτέ δεν έκανε γι’αυτή την τόσο προσωπική στιγμή. «Δεν περνούσε ποτέ ο γάμος απ’το μυαλό μου. Ούτε ως παιδάκι φαντασιωνόμουν  τον γάμο, το νυφικό και όλα αυτά».

Έχοντας ως δεδομένο πως η ηθοποιός δεν σκεφτόταν ποτέ το γάμο, η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε πώς αυτός πραγματοποιήθηκε τόσο ξαφνικά. «Το αισθάνθηκα και ήταν αμοιβαίο. Χωρίς δυσκολίες, χωρίς “αλλά”. Πολύ φυσιολογικά ήρθε, όπως θα ‘πρεπε να ‘ναι πάντα. Δε χρειάζεται να πεις πολλά» απάντησε η Κατερίνα Παπουτσάκη.  Πώς επέλεξαν όμως το νησί της Δονούσας για να πραγματοποιήσουν το μυστήριο; «Ο Παναγιώτης πήγαινε χρόνια εκεί και είναι ερωτευμένος με το νησί και τώρα το ερωτεύτηκα κι εγώ. Δεν είχα ξαναπάει».

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη τον περιέγραψε ως άνθρωπο «της παρέας» που ταυτόχρονα δεν είναι και «τρελά εξωστρεφής». «Είναι πιο χαμηλών τόνων και το χιουμορ του είναι πιο υπόγειο. Μ’αρέσει αυτή η ήρεμη δύναμη που έχει. Επίσης, με τη δημοσιότητα δεν τρομάζει. Είναι πολύ ισορροπημένος, δεν παρασύρεται ούτε και τρομάζει. Βλέπει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση».
yupiii
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ