2012-11-09 17:14:46
Φωτογραφία για Τα δάκρυα του Ομπάμα (Video)
Στη δημοσιότητα δόθηκε χθες Πέμπτη από την προεκλογική ομάδα του Μπαράκ Ομπάμα ένα βίντεο στο... οποίο εμφανίζεται ο επανεκλεγείς αμερικανός πρόεδρος να σκουπίζει τα δάκρυά του την ώρα που ευχαριστεί το επιτελείο του και τους εθελοντές για τη σκληρή τους δουλειά.

"Είμαι απολύτως σίγουρος ότι όλοι σας θα κάνετε εκπληκτικά πράγματα στη ζωή σας", είπε ο Ομπάμα την Τετάρτη, την επομένη της εκλογικής του νίκης, στα νεαρά μέλη του προεκλογικού του επιτελείου στο Σικάγο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακούγεται στο βίντεο να λέει ότι η προεκλογική του ομάδα είναι "τόσο καλύτερη σε σχέση με εμένα" ως προς την επίτευξη των στόχων και την αποτελεσματικότητά της, συγκριτικά με εκείνον - σε νεαρή ηλικία, όταν ζούσε στο Σικάγο που είχε εργαστεί ως διοργανωτής της δράσης για την ανάκαμψη κατεστραμμένων οικονομικά τοπικών κοινωνικών ομάδων μετά το κλείσιμο των εργοστασίων χάλυβα.

Στο σημείο εκείνο ο Ομπάμα δακρύζει και λέει ότι το έργο του της διεκδίκησης της προεδρίας "έκανε τον κύκλο του".

"Γιατί αυτό που εσείς κάνατε, παιδιά, σημαίνει ότι η δουλειά που κάνω είναι σημαντική.

Και είμαι πραγματικά υπερήφανος γι αυτό.

Είμαι πραγματικά υπερήφανος για όλους εσάς", λέει ο Ομπάμα σκουπίζοντας τα δάκρυά του, ενώ οι παριστάμενοι εργαζόμενοι στην εκστρατεία του τον καταχειροκροτούν.

ΑΠΕ - ΜΠΕ
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ