2012-11-09 21:46:06
Φωτογραφία για Προσέχει για να έχει ο Ζαρντίμ!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χτυπά καμπανάκι στους παίκτες του και σε ομιλία τους τονίζει να αποφύγουν τα λάθη του «Κλ. Βικελίδης». Οι δοκιμές του Πορτογάλου ενόψει ΑΕΚ!

Η μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Μονπελιέ αποτελεί παρελθόν, όμως ο Ζαρντίμ ανησυχεί μήπως οι παίκτες του μείνουν στο ματς της... Τρίτης! Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει απέναντι στην Ένωση νοοτροπία και λάθη όπως κόντρα στον Άρη, τότε που ο Ολυμπιακός με νωχελική εμφάνιση απώλεσε το απόλυτο νικών! Έτσι στη σημερινή προπόνηση ο Πορτογάλος φρόντισε να τους τονώσει την ψυχολογία, αλλά και να τους χτυπήσει καμπανάκια... «Η ΑΕΚ παραμένει μεγάλος σύλλογος και δεν πρέπει να μας ξεγελά το ότι βρίσκεται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Θα είναι δύσκολο ματς για μας, είναι ντέρμπι και δεν πρέπει να παρουσιαστούμε όπως με τον Άρη. Έχουμε την ποιότητα, πρέπει όμως να την δείξουμε και στο γήπεδο, θέλω να είστε προσεκτικοί και να μην επαναλάβουμε λάθη όπως στην έδρα του Άρη» ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού στους παίκτες του.

Κλειστά χαρτιά!

Ο Κοντρέρας δύσκολα θα προλάβει το ματς της Κυριακής, ο Μανωλάς είναι εξαιρετικά αμφίβολος και ο Ζαρντίμ προσανατολίζεται σε αμυντικό δίδυμο με Σιόβα- Μοντέστο. Απο κει και πέρα, Φέισα, Γκρέκο διεκδικούν θέση στον άξονα, ενώ αρκετές πιθανότητες για ενδεκάδα έχει και ο Βλαχοδήμος. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Τζιμπούρ θέλει να παίξει, ωστόσο ο Μήτρογλου έχει το μεγάλο προβάδισμα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ