2012-03-22 21:42:16
Φωτογραφία για Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 22 έως 24/3
Η μυστηριώδης γυναίκα γεμάτη ενθουσιασμό και ορμητικότητα, χτυπάει ανυπόμονα την πόρτα του ζωδίου του Κριού σήμερα 22/3 στις 11:58 το πρωί.

Οι προετοιμασίες που κάνει για το καινούργιο της ξεκίνημα (Νέα Σελήνη) είναι πυρετώδεις, ενώ η σύνοδος με τον ανάδρομο Ερμή στις 13:50 το μεσημέρι, έχει καταφέρει ώρες πριν να μας μεταδώσει την αλλοπρόσαλλη αλλά και ενδιαφέρουσα ενέργειά της.

Η μέρα ξεκινάει με τρελούς εγκεφαλικούς ρυθμούς, οι σκέψεις μας είναι ασυμμάζευτες επί παντός επιστητού, ενώ οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Διαπραγματευόμαστε τα πάντα ακόμα και τις ντομάτες στον μανάβη, καταστρώνουμε διαρκώς σχέδια, ενώ προσπαθούμε να πείσουμε τον υπάλληλο της εφορίας, πως ο κλειδάριθμος δεν ταιριάζει με τα δεδομένα μας.

Στις 16:37 η σύνοδος με τον Ήλιο σηματοδοτεί μια Νέα Σελήνη στην οποία η επικοινωνία έχει τον πρώτο ρόλο και ο εκκεντρισμός τον δεύτερο, εφόσον λίγο αργότερα στις 20:35 η σύνοδος με τον Ουρανό δεν αφήνει άλλα περιθώρια για αμφιβολίες. Θέλουμε τον κόσμο και τον θέλουμε τώρα, όπως είπε και ο αείμνηστος Morrison.


Ως το βράδυ θα έχουμε στο ιστορικό της ημέρας τουλάχιστον μία βιαστική και παρορμητική κίνηση, μία απόφαση που ρισκάραμε κάτω από άκρατο ενθουσιασμό, κάποιον που δεν άντεξε την εκρηκτική συμπεριφορά μας και πολλά νέα ξεκινήματα στα οποία δηλώνουμε υπέρμαχοι του ταξιδιού και όχι του προορισμού.

Όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να φαίνεται απερίσκεπτο, μας χαρίζει όμως μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας και τόλμης, την οποία δεν μετανιώνουμε εύκολα, ακόμα και αν ανήκουμε στους … ζωδιακά συνετούς.

Στις 23/3 πλέον στις 6:38 το πρωί το τετράγωνο με τον Πλούτωνα κάνει ακόμα πιο σφοδρές τις επιθυμίες μας, που συνεχίζουν να βρίσκονται όλο το πρωί στην πρώτη γραμμή, γεμίζοντάς μας καταπίεση και άγχος.

Όλη την υπόλοιπη ημέρα η Σελήνη δεν συναντά άλλον πλανήτη στο διάβα της, επιβεβαιώνοντας πως ο δημιουργός όλα εν σοφία τα εποίησε, εφόσον κανείς δεν χωρά επιπλέον ένταση.

Στις 24/3 η μέρα ως το απόγευμα θα μοιάζει με νεκρική σιγή, παρόλο που μέσα μας βράζουμε από συναισθήματα και επιθυμίες, πάντα έτοιμα να βγουν στη φόρα από την ορμητική ενέργεια, που συνεχίζει να μας στέλνει η Κριαρίσια Σελήνη.

Στις 19:17 όμως η κορύφωση της αντίθεσης με τον Κρόνο, μας ρίχνει στο πάτωμα λαβωμένους, αλλά ποτέ νικημένους. Έχουμε ώρες πριν την αίσθηση πως πρέπει να λογοδοτήσουμε για πολλά και αυτό μας από τη μία μας εξάπτει και μας θυμώνει, από την άλλη μας λυγίζει ψυχολογικά.

Και ενώ κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετράμε λάφυρα και απώλειες, η Σελήνη περνάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:44 στον Ταύρο για να δωροδοκήσει τις τύψεις μας.
astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ