2012-11-10 05:14:02
Φωτογραφία για Φόρτωσαν τα κλεμμένα αρνιά και έφυγαν αλλά... έπεσαν σε αστυνομικούς
Ο λόγος για δυο Έλληνες και μια Ελληνίδα, ηλικίας 23, 24 και 45 ετών και έναν 20χρονο από την Αλβανία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία... κακουργηματικού χαρακτήρα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ζωοκλοπής, ζωοκτονίας και της παράνομης οπλοκατοχής Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω Πέμπτη στη Πάλαιρο ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη με την κατηγορία του ηθικού αυτουργού ακόμα ένας Έλληνας ηλικίας 28 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες πήγαν με δυο αυτοκίνητα, σε ποιμνιοστάσιο στην Πάλαιρο, από όπου έκλεψαν πέντε αμνοερίφια.

Αμέσως μετά την κλοπή, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και σε έλεγχο που έκαναν στα αυτοκίνητά τους, βρήκαν τα πέντε ζώα που μόλις είχαν κλέψει τα οποία αφού κατέσχεσαν απέδωσαν στον παθόντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 45χρονης που συνελήφθη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

Δύο πιστόλια κρότου


Μία κυνηγετική καραμπίνα

Ένα αεροβόλο όπλο

Ένα τοξοβόλο όπλο με τέσσερα βέλη

Μία γεμιστήρα

Τρεις μπαλντάδες κοπής κρέατος

Τρεις λίμες τρόχησης μαχαιριών και

Δέκα τρία μαχαίρια κοπής κρέατος

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο μήνα, τα πέντε άτομα είχαν κάνει άλλες πέντε ζωοκλοπές - ζωοκτονίες στην ευρύτερη περιοχή, κλέβοντας συνολικά ένα μοσχάρι και 19 αμνοερίφια τα οποία κατέληγαν σε ψησταριές και κρεοπωλεία των Ιωαννίνων!

Χρησιμοποιούσαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία φόρτωναν τα αμνοερίφια, ενώ τα βοοειδή, τα θανάτωναν με χρήση όπλου στο χώρο της κλοπής αφαιρώντας το κρέας τους.

Κατά τις έρευνες κατασχέθηκαν επίσης έξι κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα επικοινωνίας για τις ζωοκλοπές, καθώς και τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για την μεταφορά των κλεμμένων ζώων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος και κρατούνται για απολογηθούν στον ανακριτή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ