2012-11-10 09:46:52
Φωτογραφία για ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ: Θα μαυρίσω και τον προϋπολογισμό
Την πρόθεση του να καταψηφίσει και τον προϋπολογισμό μετά την καταψήφιση του νέου πακέτου μέτρων, αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ., Οδυσσέας Βουδούρης, με συνέντευξη του στην εφημερίδα «Κόσμος του Επενδυτή».

Όπως αναφέρει: «Στη ΔΗΜ.ΑΡ. σήμερα υπάρχουν δύο απόψεις. Η μία λέει ότι τα μέτρα είναι επώδυνα αλλά αναγκαία και η άλλη ότι αυτά τα μέτρα είναι επανάληψη μιας αποτυχημένης συνταγής. Η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι διαφορετικό κόμμα από τα άλλα. Δεν υπάρχουν διαγραφές και η μειοψηφούσα άποψη είναι και αυτή άποψη του κόμματος. Ελπίζω η ηγεσία του κόμματός μου, που τόσο πολύ υπέφερε όταν ήταν εγκλωβισμένη μειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ, να μην το έχει ξεχάσει τώρα που έγινε ηγετική πλειοψηφία σε αυτόνομο κόμμα.

Όσο για τον προϋπολογισμό, θα ήταν ανακόλουθο να μην τον ψηφίσω όταν έχω καταψηφίσει την πολιτική από την οποία απορρέει».

Στην ερώτηση αν η κυβέρνηση βγήκε αλώβητη από τη διαδικασία ο κ. Βουδούρης απαντά: «Η κυβέρνηση δεν βγήκε αλώβητη αλλά φάνηκε η γύμνια της. Η σκανδαλώδης διαδικασία του κατεπείγοντος, με ένα νομοσχέδιο 700 σελίδων, που κανείς δεν πρόλαβε να διαβάσει πριν κληθεί να ψηφίσει με ένα “ναι” ή ”όχι”, σε ένα άρθρο που θα καθορίσει τη ζωή 11 εκατομμυρίων ανθρώπων για τα επόμενα χρόνια, στιγματίζει ανεξίτηλα αυτή την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση το πληρώνει με τη συρρίκνωση της κοινοβουλευτικής της στήριξης». 
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ