2012-11-10 13:29:48
Φωτογραφία για Μιλάει με Ολαϊτάν ο ΠΑΟΚ
Η κουβέντα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με τον Μάικλ Ολαϊτάν και η πρόθεση να ενταχθεί στο "ασπρόμαυρο" ρόστερ από τον Ιανουάριο.

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάικλ Ολαϊτάν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Metrosport". Στο κείμενο, συγκεκριμένα, γράφεται:

"Τον Νιγηριανό επιθετικό είχε παρακολουθήσει ο τεχνικός διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Γιώργος Γεωργιάδης, πριν από δύο εβδομάδες, στον αγώνα Βέροια-SKODA Ξάνθη 0-0, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο 19χρονος άσος έχει πείσει τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" για τις ικανότητές και την αξία του και γι' αυτό το λόγο έγινε και συγκεκριμένη κουβέντα μαζί του, προκειμένου να ενταχθεί στο "ασπρόμαυρο" ράστερ από τον προσεχή Ιανουάριο. Άλλωστε, ο Ολαϊτάν μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Βέροια, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει διάθεση να πάρει τον παίκτη στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αποζημιώνοντας και τον ιστορικό σύλλογο της Ημαθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Δικέφαλος" έχει ήδη καταθέσει και πρόταση στον Ολαϊτάν για συμβόλαιο 3,5 ετών, με δελεαστικές αποδοχές και περιμένει την απάντησή του ως την ερχόμενη Τρίτη".


Κολωνία και Γκενκ

Ακόμη αποκαλύπτεται ότι: "Για τον Αφρικανό κυνηγό ενδιαφέρεται, και μάλιστα σοβαρά, η Κολωνία. Ανθρωπος της γερμανικής ομάδας βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και τσέκαρε τον παίκτη στο Άρης-Βέροια, μένοντας ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα είδε. Γι' αυτό και με την επιστροφή του στη Γερμανία την επομένη ενημέρωσε σχετικά τους ιθύνοντες της Κολωνίας και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και επαφή με τη Βέροια και τον ποδοσφαιριστή. Για τον άσο της "Βασίλισσας του Βορρά", όμως, ζωηρό ενδιαφέρον επέδειξε και η Γκενκ, άνθρωπος της οποίας τον παρακολούθησε σε προηγούμενα παιχνίδια. Όμως, ο βελγικός σύλλογος δεν προχώρησε το όλο θέμα, παρά το ότι είχε διαφανεί αρχικά πως θα υποβάλλει και επίσημη πρόταση για την απόκτησή του".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ