2012-11-10 13:40:18
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΡΗΣ : ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έδωσε ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης το Σάββατο (10/11, 17:30) στο Ποσειδώνιο για την πρεμιέρα της Α1 πόλο Ανδρών, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μανώλης Γούναρης, μιλώντας στον "Libero 107.4".

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τους αγωνιστικούς στόχους: «Μπαίνουμε στο πρωτάθλημα με στόχο να έχουμε μία πορεία καλύτερη από την περσινή. Υπάρχουν ζητήματα, όπως είναι η συχνή απουσία των νεαρών αθλητών λόγω των διεθνών διοργανώσεων, σε μία εποχή που θέλουμε να στηριχθούμε στα νέα παιδιά, για τα οποία είμαστε περήφανοι».

Για την ενίσχυση: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί με τις επιστροφές των Μιτελούδη, Αληχανίδη, με την προσθήκη ενός πολύ καλού ξένου, του Κόλιανιν, καθώς και άλλων σημαντικών αθλητών. Η διοίκηση του ερασιτέχνη είναι δίπλα μας και δεν έχουμε προβλήματα».

Για τα προβλήματα στο πόλο: «Κάθε μέρα παρακαλάμε να έχουμε την υγεία μας και ανοικτά κολυμβητήρια. Πέρσι ξυπνήσαμε ένα πρωί και το πιο κοντινό ανοιχτό κολυμβητήριο ήταν εκείνο της Πτολεμαΐδας. Επίσης ξεκινά το πρωτάθλημα και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό να διακοπεί μετά από τρεις αγωνιστικές, λόγω οικονομικών προβλημάτων. Όλα αυτά δημιουργούν μία αρνητική ψυχολογία σε όλους τους αθλητές».


Για την ψυχολογία των αθλητών: «Νιώθουν σαν κάποιος να τους τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια. Είναι δύσκολες οι συνθήκες και το πόλο έχει εναρμονιστεί πλήρως με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά αποτελεί τον κορμό της νέας Εθνικής ομάδας και είναι σαφώς πιο έτοιμος λόγω των ευρωπαϊκών του αγώνες. Θα έλεγα ότι η δική μας ετοιμότητα ανέρχεται στο 75%».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ