2012-11-10 14:39:27
Φωτογραφία για «Ανταγωνιστικοί και βλέπουμε…»
Στην Κρήτη κόντρα στο Ρέθυμνο θα αγωνιστεί για την 5η στροφή της Α1 ο Πανελευσινιακός και στόχος των νεοφώτιστων είναι πρώτα να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί.

«Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο το οποίο έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω ομάδος αλλά και λόγω φιλοσοφίας του προπονητή του, τον οποίο έχω την τύχη να τον γνωρίζω και προσωπικά. Ετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα με προβλήματα του Καμπ και του Μαγκουνή που η συμμετοχή τους στο παιχνίδι είναι αμφίβολη αλλά όσοι και να πάμε θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο μπορούμε και αν είναι δυνατόν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να αντιδράσουμε από νωρίς για να μην έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα», ήταν τα όσα είπε ο τεχνικούς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας.

Για τους παίκτες μίλησε ο Νίκος Παπανικολάου που τόνισε ότι: «Όλοι ξέρουμε ότι πάμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα και σίγουρα εγώ το ξέρω περισσότερο από τους συμπαίκτες μου. Ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού που παίζει το Ρέθυμνο και θα έλεγα πως σε μερικά σημεία μοιάζει το στυλ μας. Προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα κατάλληλα γιατί ξέρουμε πως είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Όσο αναφορά την ομάδα μου ίσως να μπορούσαμε να έχουμε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό μας αλλά το καλό είναι ότι παλεύουμε το κάθε ματς και έτσι πιστεύω πως θα κάνουμε και μέσα στο Ρέθυμνο που είναι μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος».Πηγή: gazzeta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ