2012-11-10 14:37:02
Φωτογραφία για Τα καλλιστεία δεν καταλαβαίνουν από κρίση
Μετά από δύο χρόνια σιγής, ο διαγωνισμός ομορφιάς που έγινε θεσμός διοργανώνεται εκ νέου και δεκαεννέα καλλονές ετοιμάζονται να διεκδικήσουν τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2012. Τα φετινά καλλιστεία θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου σε γνωστό club και παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη.Σύμφωνα με πληροφορίες, στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν η Εύη Αδαμ, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Κατερίνα Στικούδη.

Οι 19 διαγωνιζόμενες:

1. Eλένη Κοκκίνου: Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1.73 μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου.Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και ασχολείται με την κολύμβηση.

2. Νάσια Λαμπίρη: Κατάγεται από τον Πειραιά. Εχει ύψος 1.73 μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου. Ασχολείται με τον χορό και έχει ήδη πτυχία tango, salsa r’n’b και oriental.

3. Φανή Πατουχέα: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,70 μ και μιλάει απταίστως αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται με το beach volley και την ιππασία.


4. Αντιγόνη Αμπαδά: Kατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,75 μ. Σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ασχολείται από μικρή με τον χορό.

5. Αναστασία Βοσκανίδου: Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και έχει ύψος 1,79 μ. Σπουδάζει βρεφοκόμος και εκτός από αγγλικά, μιλάει και γερμανικά. Το 2011 είχε στεφθεί Μις Θράκη.

6. Λουίσσα Γαλάνη: Eχει ελληνοβρετανική καταγωγή και ύψος 1,74 μ. Τα αγγλικά είναι η μητρική της γλώσσα. Είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και της αρέσει το τραγούδι.

7. Χριστίνα Γεωργοπούλου: Κατάγεται από την Πάτρα και έχει ύψος 1,78 μ. Σπουδάζει κομμωτική και αισθητική. Μιλάει αγγλικά και ασχολείται με μπαλέτο, βόλεϊ, σκι και διαβάζει λογοτεχνία. Εχει λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2010.

8. Γιάννα Δημάκη: Κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Εχει ύψος 1,73μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου.Μιλάει ρωσικά και αγγλικά.Ασχολείται με το χορό και αγαπάει τις χειροτεχνίες.

9. Χριστίνα Kαζαντζή: Kατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,75μ., είναι καθηγήτρια μουσικής, ασχολείται με το πιάνο, το βιολί και τον χορό. Εχει λάβει μέρος στονδ ιαγωνισμό «Σταρ Αττικής 2012» και στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Μεσόγειος 2012» στην Κρήτη.

10. Κατερίνα Καφάση Λεοντάρη: Κατάγεται από τα Καμίνια Πειραιά, έχει ύψος 1,70μ. και λατρεύει τις ξένες γλώσσες. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Αυτό το διάστημα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας. Ασχολείται με τη συγγραφή τραγουδιών και με την ποδηλασία.

11. Ελενα Κωνσταντινίδου: Kατάγεται από την Κατερίνη Πιερίας. Εχει ύψος 1,79μ. και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Ασχολείται με τη μουσική και παίζει κιθάρα και αρμόνιο.

12. Ευτυχία Λαζάρου: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,75μ. και σπουδάζει διαιτολόγος. Ονειρό της είναι να περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες.

13. Μαρία Ελένη Νιούμαν: Κατάγεται από τη Λάρνακα Κύπρου και έχει ύψος 1,70μ. Σπουδάζει art and design και μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Ασχολείται με μπαλέτο,φωνητική και χειμερινό σκι.

14. Σίσσυ Παπατσώρη: Κατάγεται από την Αθήνα έχει ύψος 1,77μ. Είναι φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και έχει λάβει μέρος στο Διαγωνισμό « Μiss Exclusive of the World» και «Μiss Tourism Internet».

15. Αθηνά Πικράκη: Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Εχει ύψος 1,74μ. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και μιλάει αγγλικά. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό.

16. Αθηνά Συρράκου: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,77μ. και μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ. Ασχολείατια με τη γυμναστική και με κιθάρα.

17. Βίκυ Τσιαγκλή: Κατάγεται από το Αμβούργο, αλλά μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Εχει ύψος 1,73μ. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

18. Βασιλική Τσιρογίαννη: Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,76 μ. Σπουδάζει Κοινωνική Διοίκηση και ασχολείται με τη ζωγραφική.

19. Μιχαέλα Φωτιάδη: Κατάγεται από το Χάρλεμ Ολλανδία, έχει ύψος 1,78 μ. και σε μικρότερη ηλικία ασχολούνταν με πρωταθλητισμό στο τάε κβον ντο. Το 2011 στέφθηκε Μις Κρήτη και έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Πηγή: espresso

Πηγή: real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ