2012-03-22 23:13:02
Φωτογραφία για Χωρίς επισήμους ο εορτασμός της απελευθέρωσης της Καλαμάτας
Από τις αυριανές εκδηλώσεις για την 191η επέτειο της απελευθέρωσης της Καλαμάτας από τους Τούρκους, θα απουσιάζουν τόσο οι βουλευτές του νομού Μεσσηνίας, όσο και ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο οποίος συνηθίζεται να δίνει το παρών στον εν λόγω εορτασμό. Αυτό γνωστοποίησε χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, προσθέτοντας ότι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, την Κυριακή, στην Καλαμάτα, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γιώργος Κανελλόπουλος, γενικός γραμματέας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτό που υπερβαίνει τις δικές μου δυνάμεις, εγώ πάντως θα είμαι παρών» αρκέστηκε να δηλώσει ο δήμαρχος όταν ρωτήθηκε για τους λόγους της μη παρουσίας κεντρικών πολιτικών προσώπων και βουλευτών στην αυριανή εκδήλωση, στην πλατεία 23ης Μαρτίου.

Χαρακτήρισε «λαμπρές» πάντως τις αυριανές εκδηλώσεις, τις οποίες διοργανώνει ο δήμος, αναφέροντας με την ευκαιρία ότι ολοκληρώνονται και οι εργασίες τοποθέτησης της προτομής του Μητροπέτροβα στην πιο πάνω πλατεία, στο χώρο που έχει διαμορφωθεί στην κεντρική νησίδα -ενώ για αυτή του Νικηταρά είπε ότι επειδή υπήρξε ένα τεχνικό πρόβλημα, θα τοποθετηθεί τον Απρίλιο. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ