2012-11-10 23:00:24
Φωτογραφία για Ας μιλήσουμε για Φυλές (Ράτσες)!!! (Ένα κείμενο που θα λατρέψουν οι αντιρατσιστές...)
Αυτό που δεν υπάρχει σίγουρα είναι η "ανθρώπινη φυλή" ή "Human Race" στη γλώσσα του πλανητάρχη Clinton που δεν χάνει ευκαιρία να χρησιμοποιεί στους ανούσιους λόγους του. Δεν νομίζω ότι ο πλανητάρχης είναι τόσο αμόρφωτος ώστε να μην γνωρίζει ότι δεν υπάρχει "ανθρώπινη φυλή" αλλά "ανθρώπινο είδος". Θα τον διόρθωσαν και οι σύμβουλοι του Σκόπιμα το κάνει. Γιατί άλλο ανθρώπινη φυλή κι άλλο ανθρώπινες φυλές

Δεν θέλει να αναφέρεται σε φυλές. Τρέμει τον συνειρμό φυλές- φυλετικές διαφορές- φυλετισμός. (Φυλετισμός = ρατσισμός από την λατινογενή ονομασία της φυλής, race, rassa). Τι είναι όμως οι φυλές; Οι επιστήμονες (όχι όλοι, μερικοί γενναίοι μόνο) μας λένε ότι οι φυλές είναι πληθυσμοί ή ομάδες πληθυσμών ενός είδους (εν προκειμένω του Homo Sapiens, του ανθρώπινου είδους δηλαδή) οι οποίες είναι γεωγραφικά διαχωρισμένες από άλλους ανάλογους πληθυσμούς ή ομάδες πληθυσμών, και που διακρίνονται μεταξύ τους με βάση χαρακτηριστικά που είναι κληρονομικά. Τέτοια χαρακτηριστικά μπορεί να είναι μορφολογικά (χρώμα, ανάστημα, σχήμα κρανίου, ρινός κλπ ) ή και απευθείας γενετικά (συχνότητα ομάδος αίματος, διαφορετικά γονίδια, ποιοτικά και ποσοτικά).


Μορφολογικά μάλιστα οι ανθρώπινες ομάδες διαφέρουν μεταξύ τους τρομακτικά. Ένας Εσκιμώος διαφέρει από έναν Αφρικανό, πολύ περισσότερο απ' ότι ο καθένας τους από τον Νεάντερταλ που εμφανίστηκε εδώ και 40.000 χρόνια. Σε κανένα άλλο θηλαστικό δεν παρατηρούνται τέτοιες φυλετικές μορφολογικές διαφορές ! Οι γενετικές διαφορές αναλογικά είναι πολύ λιγότερες αλλά υπαρκτές και ικανές να διαφοροποιούν τους πληθυσμούς με διαφορετικές συγγένειες. Οι φυλές έχουν λοιπόν μεγάλες μορφολογικές διαφορές. Που οφείλονται οι διαφορές αυτές; Στους μηχανισμούς και τη διαδικασία της εξέλιξης των ειδών. Τι είναι εξέλιξη; Η αλλαγή, η βιολογική αλλαγή (κι όχι απαραίτητα πρόοδος, που είναι μια ηθική έννοια) ενός πληθυσμού στο σύνολο του λόγω αυξημένης αναπαραγωγής ενός τμήματος του που υπερτερεί λόγω τυχαίας ικανότητος στις περιβαντολογικές πιέσεις. Οι φυλές είναι οι φορείς της εξέλιξης και οι διαφορές τους οφείλονται στην απόγνωση μεταξύ τους (κυρίως γεωγραφική) και στον χρόνο

Πόσες είναι οι φυλές ; Οι βασικές φυλές είναι τρεις, η Λευκή, η Μαύρη και η κίτρινη. Μερικοί ανθρωπολόγοι θεωρούν ότι οι ιθαγενείς της Αυστραλίας και οι Βουσγάνοι της Νοτίου Αφρικής είναι ξεχωριστές φυλές, άρα το σύνολο είναι πέντε. Θα μπορούσε να είναι εκατόν πέντε. Οι φυλές είναι διακριτικές αλλά με ασαφή όρια. Όπως τα χρώματα του ουράνιου τόξου, διακριτικά αλλά με ασαφή όρια. Οι φυλές περιέχουν μεγάλη ποικιλομορφία. Στο έσχατο όριο τα μέλη μιας φυλής ομοιάζουν και ξεχωρίζουν μεταξύ τους κατ' αναλογία με τον βαθμό που μοιάζουν αλλά και ξεχωρίζουν μεταξύ τους δύο αδέλφια. Οι Έλληνες μαζί με τους άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς, ανήκουν στην Λευκή φυλή. Μορφολογικά και γενετικά παρατηρούνται διαφορές στους λαούς της Ευρώπης που διαμορφώνουν μορφολογικούς τύπους και γενετικές συγγένειες αντίστοιχα μεταξύ τους.

Άλλα στοιχεία όπως οι γλώσσες, η κοινωνική διαστρωμάτωση κι οργάνωση, μυθολογικές τάσεις και συγγένειες, κοσμολογικές και θρησκευτικές αντιλήψεις εμφανίζουν σαφείς ομοιότητες στους λαούς της Λευκής φυλής, όπως ανάλογα συμβαίνει και με τις άλλες φυλές. Οι λαοί από τους οποίους προέρχονται οι σημερινοί λευκοί άνθρωποι, αναφέρονται συχνά ως Ινδοευρωπαϊκοί ή Άριοι. Ή λευκή φυλή είναι η Αρία φυλή. Οι πρόγονοι μου, που έφεραν την Ελληνική γλώσσα στην Ελλάδα, πιθανόν το 1600 πχ, είναι και οι πρώτοι Έλληνες. Η ιστορία του πολιτισμού που χαρακτηρίζεται από την ανακάλυψη της γεωργίας, των σχηματισμό πόλεων και την εξέλιξη των εργαλείων, δεν είναι μεγαλύτερη από 8-10000 χρόνια. Από τη στιγμή που οι Λευκοί άνθρωποι, οι Άριοι ή όπως αλλιώς θέλετε, συμμετέχουν στη διαδικασία ο πολιτισμός κυρίως δική τους υπόθεση. Οι Έλληνες που συνειδητοποιούνται ως τέτοιοι από την Μινωική εποχή (1600 πχ), ή έστω μετά τους σκοτεινούς αιώνες τον 8ο αιώνα πχ, αποτελούν ένα ξεχωριστό άνθος, την βιολογική και πολιτιστική κληρονομιά του του οποίου διεκδικούμε εμείς σήμερα.

Ερωτήματα του τύπου, ποιος έγραψε πρώτος, ή ποιος έφτιαξε πόλη πρώτος, ή ποιος θέσπισε νόμους πρώτος, αφορούν μικρονοϊκούς και επιπόλαιους ανθρώπους που ομολογούν τον πολιτισμό από την παλαιότητα και όχι από την ποιότητα.

Ερωτήματα επίσης αν οι πρόγονοι των Ελλήνων είναι αυτόχθονες σε επίπεδο πιθηκάνθρωποι, είναι για πιθηκανθρώπους. 

Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή κατοικήθηκε ο τόπος αυτός από διάφορους πρωτόγονους, που από κάπου ήρθανε. Απόψεις του τύπου ότι η Ελληνική γλώσσα είναι μητέρα των Ευρωπαϊκών γλωσσών που αναπτύσσουν κάποιοι καλοπροαίρετοι πατριώτες, αξίζουν μόνον ως θεωρίες. Είτε η Ελληνική γλώσσα είναι κλάδος μιας αρχέγονης Ινδοευρωπαϊκής είτε όχι λίγη σημασία έχει. Η συγγένεια της γλώσσας μας είναι αυταπόδεικτη. Η δε υπεροχή της είναι ολοφάνερη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα ανθρωπολογικά δεδομένα, η παρατήρηση των προτομών, των αγαλμάτων και των μορφών των αγγείων και άλλων απεικονίσεων και τα όποια γενετικά στοιχεία υπάρχουν, δείχνουν την συνέχεια της φυλής μας.

Ή άποψη των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών και μη, ανθρωπολόγων του μεσοπολέμου ότι ο πρωτολαός των Άριων ταυτίζεται με τον Βόρειο τύπο του Λευκού ανθρώπου, και εκεί οι αρχαίοι Έλληνες ανήκουν στον τύπο αυτό είναι λάθος ή είναι μόνο εν μέρει σωστός. Αν συνυπολογίσουμε την διαπιστουμένη γενετική ιδιομορφία των συγχρόνων Ελλήνων, μέσα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, που βαίνει παράλληλα με μια ανάλογη γλωσσική και θρησκευτική ιδιαιτερότητα και χαρακτήρα, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι Έλληνες αποτελούν ένα φυλετικό σύνολο, μια εν τη δυνάμει Ελληνική φυλή, όπως ήθελε ο αείμνηστος καθηγητής Ι. Κουμάρης. Τα παραπάνω τα αντιμάχονται ξένοι και ντόπιοι διεθνιστές και οπαδοί της φυλής των εφήμερων ανθρώπων του πλανητάρχη Clinton. Το ιδανικό του Έλληνος ανθρώπου βρίσκεται από Κάλλος, την Υγεία και την Αρετή. Ρωτήστε τους εχθρούς μας για την προέλευση των εννοιών αυτών. 

Όμως ούτε το Κάλλος ούτε η Υγεία ούτε η Αρετή αναλύονται. Είναι κτήμα των ευγενών ανθρώπων έννοιες πρωτογενείς που ορίζονται από την φυλετική ψυχή και μόνο. Απέναντι στους μαζανθρώπους διαφυλάττουμε την ιδιαιτερότητα μας, το δικαίωμα μας στη διαφορά. 

Το δικαίωμα να τρέχει στο αίμα των απογόνων μας, το αίμα των προγόνων μας, το αίμα της φυλής μας. Αυτός είναι κι ο φυλετισμός μας κι αυτό νοηματοδοτεί τον πολιτικό μας αγώνα, για μια Μεγάλη Ελλάδα.
πηγή
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ