2012-11-10 22:59:26
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΗΣ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ... ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΚΟΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ο Μιχάλης Παυλής, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει κανένα άλλο στόχο στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους την Κυριακή, παρά μόνο τη νίκη.

«Δεν υπάρχει ισοπαλία για μας και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές», υποστήριξε σχετικά ο παίκτης της «Ένωσης».

«Είναι μαζί μας, δεν χρειάζεται να πούμε ελάτε στο γήπεδο», ανέφερε για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μιχαλής Παυλής στην κάμερα της NOVA:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία. Για μας είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας ευατό και πιστεύω να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ. Όλοι βλέπουμε και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη περίοδο είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το αποδεικνύει άλλωστε με τα αποτελέσματα. Πιστεύω όμως ότι θα κάνει καλό στην ψυχολογία μας αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε όλοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Για τη νίκη δηλαδή συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει ισοπαλία για μας και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».


Για το ενδεχόμενο να πετύχει γκολ: «Για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνει γκολ. θα προσπαθήσω να νικήσει η ομάδα μου και αν τύχει να είμαι εγώ ο σκόρερ θα είναι διπλή χαρά για εμένα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Δε θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του κόσμου. Αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι δε χρειάζεται να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση ή όχι για να έρθουν στο γήπεδο. Είναι μαζί μας. Πάντα, παντού, όπου κι αν παίζουμε, άρα πιστεύω ότι ξέρουν πως το γήπεδο πρέπει να έχει κόσμο. Δε χρειάζεται να πούμε εμείς ελάτε στο γήπεδο».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ