2012-11-10 23:24:45
Φωτογραφία για Πάτρα: Καταγγελία-μηνυτήρια αναφορά κατά μελών του Δ.Σ. του ΠΓΝΠ
Η Ε.Ι.Ν.Α. ζητά την διερεύνηση των όποιων ποινικών ευθυνών για την έκθεση ασθενών σε κίνδυνο και την περαιτέρω δίωξη των όποιων υπευθύνων. 

Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας κατέθεσε χθες, Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, επώνυμη Καταγγελία-Μηνυτήρια Αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών κατά μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Η καταγγελία αυτή στρέφεται κατά των μελών του Δ.Σ που υπερψήφισαν την απόφαση για την κατάργηση ή σε άλλες περιπτώσεις την δραματική μείωση των εφημεριών κλινικών και εργαστηρίων με αποτέλεσμα να μένουν τμήματα του νοσοκομείου χωρίς εφημερεύοντες ιατρούς (παρά την ύπαρξη χειρουργημένων νοσηλευομένων ασθενών) ή να καταργούνται σημαντικές λειτουργίες τμημάτων που προσφέρουν μοναδικές για την περιφέρεια της 6ης Υ.Πε. υπηρεσίες όπως θεραπείες καρκίνου αλλά και επείγουσες εξετάσεις για τις οποίες το πλησιέστερο κέντρο διακομιδής είναι η Αθήνα.

Στη παραπάνω αναφερόμενη Καταγγελία-Μηνυτήρια Αναφορά, η Ε.Ι.Ν.Α. ζητεί την διερεύνηση των όποιων ποινικών ευθυνών για την έκθεση ασθενών σε κίνδυνο και την περαιτέρω δίωξη των όποιων υπευθύνων για την κατάσταση αυτή.

PATRASTIME.GR
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ