2012-11-10 23:18:01
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ
Δεν έκανε δοκιμές ενδεκάδας το Σάββατο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν μόνοι τους στο εσωτερικό διπλό.

Με βάση την αίσθηση και τις εκτιμήσεις που υπάρχουν στο Ρέντη, η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά, τον Παπάζογλου ή τον Μοντέστο μαζί με τον Σιόβα στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας αριστερά.

Στον άξονα θα βρίσκονται οι Φέισα, Γκρέκο και Μανιάτης. Στις δύο πτέρυγες αναμένεται να τοποθετηθούν οι Αμπντούν και Μασάντο και στην κορυφή το προβάδισμα το έχει ο Μήτρογλου έναντι του Τζιμπούρ, ο οποίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Υπάρχει πάντως και ένα σενάριο να ξεκινήσει δεξί μπακ ο Μανιάτης και όχι ο Τοροσίδης και να πάει στον άξονα ο Μασάντο για να βρεθεί στο ένα άκρο της επίθεσης ένας εκ των Φουστέρ και Βλαχοδήμου, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο Μοντέστο να μείνει στον πάγκο για να ξεκουραστεί.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι ερυθρόλευκοι σε μεταξύ τους συζητήσεις δεν ήταν βέβαιοι για τα... σχέδια του Λεονάρντο Ζαρντίμ ως προς ορισμένες θέσεις, όπως εκείνη του ενός στόπερ, της μίας εκ των τριών θέσεων στον άξονα και του δεξιού χαφ.

Κάποιοι πάντως έδιναν ελπίδες για 11άδα και στον Ιμπαγάσα.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ