2012-11-11 00:17:05
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : ΦΕΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φουντούλη, που σημείωσε έξι γκολ, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης τον ΠΑΟΚ με 8-14 στην πρεμιέρα του 27ου πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.

Ο περιφερειακός από τη Χίο, που ήταν πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα με 89 γκολ, φαίνεται πως όταν έχει απέναντί του τον ΠΑΟΚ, αφηνιάζει, καθώς πέρα από το σημερινό παιχνίδι, στα δύο περσινά ματς, είχε σημειώσει εννέα και έξι γκολ, αντίστοιχα.

«Ισως έτσι συμβαίνει» είπε χαμογελαστά στο "sentragoal.gr", o 24χρονος «μπόμπερ», όταν του επισημάναμε τις ατομικές του επιδόσεις.

«Όπως και να έχει εμείς κάναμε νικηφόρα αρχή στο πρωτάθλημα, αλλά όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύουμε για τον σημαντικό εντός έδρας αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε σχέση με τον ΠΑΟΚ βρισκόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς έχουμε δώσει πιο πολλά παιχνίδια στην Ευρώπη και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με εξαίρεση κάποιες διαιτητικές αποφάσεις που δημιρούργησαν εκνευρισμό, έγινε ένας δυνατός αγώνας σε μια όμορφη ατμόσφαιρα» συνέχισε ο Γιάννης Φουντούλης.


«Φέτος μπορεί να είναι η δική μας χρονιά»

Ο Ολυμπιακός έχασε πέρυσι και τους δύο τίτλους εντός συνόρων από τη Βουλιαγμένη, αλλά ο Γιάννης Φουντούλης αισιοδοξεί για τη φετινή περίοδο.

«Είμαστε καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έχουν γίνει καλές προσθήκες στην ομάδα. Η Βουλιαμένη είναι η πρωταθλήτρια, αλλά εμείς έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Φέτος μπορεί να είναι η δική μας χρονιά» κατέληξε ο Γιάννης Φουντούλης.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ