2012-11-11 00:05:17
Φωτογραφία για ΑΦΕΛΑΪ : ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΩ ΣΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάλκε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον παίκτης της γερμανικής ομάδας να έχει το δικό του προσωπικό στόχο!

Ο Ολλανδός διεθνής τόνισε στον γερμανικό Τύπο πως στόχος του είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα και να καθιερωθεί στους «μπλαουγκράνα», αφού ως γνωστόν, ο Αφελάι παίζει στη Σάλκε δανεικός έως το προσεχές καλοκαίρι.

Τα σενάρια που γράφονται τελευταία είναι πολλά με τον γερμανικό Τύπο να τονίζει πως η Σάλκε μπορεί να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αφελάι, ειδικά αν οι «μπλαουγκράνα» φέρουν στο «Καμπ Νόου» τον Νεϊμάρ.

«Στόχος μου είναι να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στη Γερμανία. Το συναίσθημα της επιστροφής είναι ακόμα πιο έντονο τώρα που έχω φύγει. Από όταν πήραν μεταγραφή στη Μπάρτσα, έχω αναπτυχθεί τόσο ποδοσφαιρικά, όσο και ψυχολογικά με την ομάδα. Νομίζω πως έχω αποδείξει ότι μπορώ να τα καταφέρω», υπογράμμισε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στα ΜΜΕ της Γερμανίας  
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ