2012-11-11 00:47:38
Φωτογραφία για Ξεμπλοκάρουν άμεσα εκατ. ευρώ από το ΕΤΕΑΝ
Με την φράση «για να κερδίσουμε τον πόλεμο που έχουμε μπροστά μας πρέπει να τελειώσουμε με τον... εμφύλιο πετροπόλεμο στον οποίο επιδίδονται κάποιοι», ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, κάλεσε σε συμπόρευση της δυνάμεις του τόπου για το καλό της χώρας.

Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως η πολιτική του υπουργείου του επικεντρώνεται στους τρεις άξονες: ενίσχυση της ρευστότητας, επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων.

Ανακοίνωσε μάλιστα ότι την Δευτέρα θα παρουσιάσει συγκεκριμένα μέτρα για την απεμπλοκή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που είναι «μπλοκαρισμένα» στο ΕΤΕΑΝ και θα διοχετευθούν στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών και ο ίδιος έχουν συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων για να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες ώστε να απεμπλακούν 1 δισεκ. 440 εκ. ευρώ για δάνεια και ενισχύσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
epikaira
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ