2012-11-11 11:22:34
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 1), συνδυασμένο με μια καλή εμφάνιση που θα αποδείξει την ανοδική του πορεία και απόλυτη κυριαρχία του στις εγχώριεσ υποχρεώσεις του.

Με… φόρα από τη νίκη επί της Μονπελιέ για το Champions League οι ερυθρόλευκοι καλούνται να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα και σε ένα παιχνίδι, το οποίο παρά τα προβλήματα του αντιπάλου και τη θέση του στον βαθμολογικό πίνακα, κρύβει κινδύνους.

Μετά τον αγώνα με τους Γάλλους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε στους παίκτες του να μην κοιτούν τη θέση της Ένωσης στην βαθμολογία και να αντιμετωπίσουν ως ντέρμπι το σημερινό ματς.

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλές αγωνιστικές από το... «πάθημα» της Θεσσαλονίκης κόντρα στον Άρη και οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αποδείξουν έμπρακτα πως έμαθαν ότι πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.


Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν το τρίποντο για να παραμείνουν στο +5 από τον ΠΑΟΚ, δύο εβδομάδες πριν από την αποστολή στην Τούμπα. Πέρα από τους αγωνιστικούς λόγους, οι παίκτες του Ζαρντίμ έχουν ακόμη ένα ακόμη κίνητρο να νικήσουν την ΑΕΚ απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο και είναι το πριμ που έταξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τον αγώνα με τη Μονπελιέ, όταν ζήτησε νίκη και με την ΑΕΚ.

Το γρήγορο γκολ και η πίεση από την αρχή στον αντίπαλο είναι ο στόχος του Ολυμπιακού ώστε να μην ανεβεί ψυχολογικά η ΑΕΚ και κλειστεί πολύ στη συνέχεια για την ισοπαλία. Συστάσεις γίνονται στους ερυθρόλευκους να αποφύγουν να παρασυρθούν από οποιαδήποτε πρόκληση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, να έχουν το νου τους μόνο στο παιχνίδι και στην προσπάθεια για τη νίκη.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ο Ζαρντίμ έδειξε να έχει κάποια διλήμματα... Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η αίσθηση ότι θα παίξει ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, όμως μπορεί να αγωνιστεί ο Μανιάτης σε αυτή τη θέση. Επίσης, μπροστά από τον Κάρολ είχε δοκιμαστεί ο Μοντέστο και ο Σιόβας, όμως υποψήφιος είναι και ο Τάσος Παπάζογλου.

Τέλος, ο 38χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει στο ένα άκρο της επίθεσης τον Βλαχοδήμο, όμως υπάρχει και ο Μασάντο που έχει βοηθήσει την ομάδα με τα γκολ που έχει πετύχει στους τελευταίους αγώνες.

Λογικά ο Ζαρντίμ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μοντέστο, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, έχοντας τους Μανιάτη και Γκρέκο κοντά του. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Βλαχοδήμος (ή Μασάντο) και Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γιαννιώτης, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Τζεμπούρ. Εκτός έμειναν οι Κοντρέρας, Μανωλάς και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στόχος του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ είναι να πάρει τη νίκη και να δείξει στην ΑΕΚ, αλλά και σε όλους τους... επίδοξους αντιπάλους του που θέλουν να τον νικήσουν, ότι ο μόνος πραγματικός αντίπαλος του Θρύλου στην Ελλάδα είναι ο κακός του εαυτός, που όπως δείχνει και ευχόμαστε όλοι μας, άφησε πίσω του και πάει γερά για το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ