2012-11-11 17:18:10
Φωτογραφία για «Αν ο Καβάνι έπαιζε στην Μπαρσελόνα…»
Το εγκώμιο του Έντινσον Καβάνι έπλεξε ο Ρίνο Φότσι, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «CRC». Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Τζένοα τόνισε ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός θα μπορούσε να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα», εάν έπαιζε για μιαν από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο 25χρονος παίκτης πέτυχε τέσσερα γκολ για τη Νάπολι και έχει κερδίσει την προσοχή όλου του φίλαθλου κοινού, όμως κάποιοι δεν εκπλήσσονται από τις επιδόσεις του. Οι δύο άνδρες είχαν κοινό πέρασμα στην Παλέρμο, όμως δεν πρόκειται να μιλήσει στον διεθνή φορ πριν από την έναρξη του αυριανού ματς.

«Όλοι έχουμε επίγνωση της αξίας του Καβάνι. Ας ελπίζουμε ότι φορούσε τις μπαταρίες του την Πέμπτη… Ο Έντινσον έχει την ποιότητα να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Φότσι και πρόσθεσε: «Αν έπαιζε για την Μπαρσελόνα θα ήταν περισσότερο παραγωγικός, θα μπορούσε να κερδίσει ακόμα και τη “Χρυσή Μπάλα”».

Καταλήγοντας, ο παράγοντας της Τζένοα τόνισε: «Τον αγαπάω όπως τον γιο μου, αλλά είμαι προληπτικός και δεν πρόκειται να του μιλήσω πριν από την έναρξη του μεταξύ μας αγώνα».
sigmalive
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ