2012-11-11 17:11:20
Φωτογραφία για Σκόρερ ξανά ο Καραγκούνης στη νίκη του Ατρομήτου
Με τον Θανάση Καραγκούνη να πετυχαίνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το νικητήριο γκολ, ο Ατρόμητος επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του χάρη σε ένα ακόμα γκολ του Θανάση Καραγκούνη πέτυχε ο Ατρόμητος, που για έκτο παιχνίδι στη φετινή Superleague δεν δέχθηκε γκολ.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν επέτρεψε στον Πανιώνιο να απειλήσει την εστία του Σαρλ Ιτάνζ, παρά μόνο στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όταν είχε δοκάρι ο Αυλωνίτης.

Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 30ό λεπτό, ο Καραγκούνης είχε κάνει το 1-0, ενώ ένα λεπτό πιο πριν είχε και ο Ατρόμητος δοκάρι με τον Καραμάνο.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος

Βοηθοί: Δ. Τάτσης, Χ. Κουρομπύλια

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης (77' Μπέλιτς), Καραμάνος (90'+1 Φυτανίδης), Γκαρσία (77' Μπρίτο), Δημούτσος, Κούτσι, Ιγκλέσιας


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος (24' Ανδράλας), Ρόβας (67' Ρόκας), Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κολοβός (66' Διαμαντάκος), Αραβίδης, Οκόγιε

Σκόρερ: 30' Καραγκούνης

Κίτρινες κάρτες: Σκόνδρας, Μπρίτο / Γουνδουλάκης, Ανδράλας

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ πιο επιθετικά στην αναμέτρηση, επιχειρώντας δύο σουτ μόλις στο πρώτο πεντάλεπτο με τους Δημούτσο και Καραγκούνη. Εν συνεχεία, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς, αλλά η ομάδα του Περιστερίου ήταν εμφανώς καλύτερη και στο 25ο λεπτό είχε νέα καλή στιγμή με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει το σουτ του Καραμάνου.

Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι τέσσερα λεπτά αργότερα. Σε προσπάθεια του Καραγκούνη, την οποία απέκρουσε ο Αυλωνίτης, η μπάλα έφτασε στον Καραμάνο, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή προς την άδεια εστία, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Περιστερίδη.

Ωστόσο, το γκολ ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Θανάση Καραγκούνη να χρίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σκόρερ. Ο νεαρός μέσος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των Νεοσμυρνιωτών και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Περιστερίδη για το 1-0.

Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά του Αυλωνίτη από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ιτάνζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν εντελώς διαφορετικός, αφού δούλεψε κυρίως ο τομέας της τακτικής, με τους γηπεδούχους να παίζουν για να κρατήσουν τη νίκη. Πέραν δύο προσπαθειών του Λαζαρίδη και του Καραμάνου, δεν σημειώθηκαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με συνέπεια να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε το 1-0.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Θανάσης Καραγκούνης σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, χαρίζοντας μία ακόμα νίκη στην ομάδα του, όπως έκανε και την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Πανθρακικό, όταν έκανε το 2-1.

Ο αδύναμος κρίκος

Οι επιθετικοί του Πανιωνίου ήταν εξαφανισμένοι στο σημερινό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπρεπε να πιέσουν για την ισοφάριση. Σπουδαίο ρόλο στο συγκεκριμένο γεγονός έπαιξε βέβαια και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ