2012-03-23 00:13:49
Φωτογραφία για ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
"We're the first ones to starve, we're the first ones to die

The first ones in line for that pie-in-the-sky

And we're always the last when the cream is shared out

For the worker is working when the fat cat's about"

Αφού λοιπόν κάνανε τη δουλειά τους, υπεγράφει η δανειακή σύμβαση, καταβαράθρωσαν όλους τους μισθούς με στόχο το. φτηνό εργατικό δυναμικό, έφεραν τον κόσμο σε τέτοιο σημείο που οι αυτοκτονίες να έχουν αυξηθεί δραματικά, αποφάσισαν οτι ήρθε η ώρα να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.

Το πολύ σε 1-1,5 μήνα από τώρα ο πρωθυπουργός-μαριονέτα των τραπεζών με τα αστικά κόμματα που τον στηρίζουν, θα μας δώσουν το δικαίωμα να 'ξεσκάσουμε' λίγο. Να ξεφουσκώσει λίγο η οργή ώστε να ενταφιαστεί κάθε είδους εργασιακό δικαίωμα με ΄νωπή λαική εντολή΄.

Το σύστημα έχει ήδη φτιάξει τα αναχώματα του. Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Κοινωνική συμμαχία και λοιπές μπουρδες έχουν στηθεί αριστοτεχνικά, με στόχο να αποροφήσουν τους κραδασμούς μιας καπιταλιστικής πολιτικής και να πουλήσουν παπά στον κόσμο οτι μπορούν να εξανθρωπίσουν το σύστημα στο οποίο ζούμε.


Είναι φανερό, ότι για τον κόσμο οι εκλογές δεν μπορούν σε καμμία περίπτωση να αποτελέσουν αρχή για ένα καλύτερο μέλλον. Η αστική δημοκρατία που ζούμε σήμερα, απλώς μας δίνει το δικαίωμα να επιλέξουμε τον δικτάτορά μας.

Σίγουρα από την άλλη οφείλει ο καθένας να είναι ενεργός πολίτης και να πάει να ψηφίσει αφού η αποχή,η απόγνωση, η λογική του ότι όλοι είναι ίδιοι τους ευνοεί και μάλιστα καταλυτικά, μιας και οι κομμάτικοί τους στρατοί είναι ακόμα ενεργοί.

Η μόνη διέξοδος είναι η γιγάντωση του ταξικού κινήματος. Αυτού του κινήματος που προβάλει θέσεις με σκοπό την άνοδο της εργατικής τάξης στην εξουσία, με στόχο την αποδέσμευση της χώρας από την Ευρωπαική ένωση, την μονομερή διαγραφή του χρέους και την κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής.

Κλείνουμε μέ ένα τραγούδι που μιλάει για όλους εμάς. Όλοι στους δρόμους, όλοι στις απεργείες!!!

http://toumpalibre.blogspot.com/2
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ