2012-03-23 00:12:02
Φωτογραφία για Μπαράζ ληστειών με θύματα ηλικιωμένους
Δεν τους είναι αρκετά πια τα συνήθως μικρά χρηματικά ποσά που ζητούν οι απατεώνες από ηλικιωμένους, τάχα για ξοφλήσουν οφειλές των παιδιών τους. Έτσι, φροντίζουν να αρπάξουν και τις υπόλοιπες οικονομίες τους, όπως συνέβη σε μια γριούλα στην Κάτω Αχαΐα! Οι δύο άγνωστοι άνδρες που την επισκέφθηκαν, είπαν στην ηλικιωμένη ότι ο γιος της τους χρωστά χρήματα στην Εφορία. Η γυναίκα αποδείχθηκε καλά «διαβασμένη», καθώς δεν πείστηκε από τα λεγόμενά τους. Όμως, οι αδίστακτοι δράστες βρήκαν τρόπο να την απασχολήσουν τόσο, όσο χρειαζόταν για να ανοίξουν ένα μπαούλο που φύλαγε η γριούλα και να βρουν μέσα όλες τις οικονομίες της ύψους 7.000 ευρώ, τις οποίες άρπαξαν και έγιναν καπνός.

Δύο άλλοι απατεώνες ηλικίας 55 και 42 χρόνων έβγαζαν «μεροκάματο» -και μάλιστα αρκετά γερό- παριστάνοντας τους συνταξιούχους αστυνομικούς και πουλώντας περιοδικά του Πανελλήνιου Συλλόγου Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. στην Αλεξανδρούπολη! Όμως, εντοπίστηκαν από πραγματικούς αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διαπίστωσαν ότι δεν είχαν την παραμικρή σχέση με το Σώμα και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 82 περιοδικά που πωλούσαν προς 20 ευρώ το καθένα, δύο μπλοκ αποδείξεων και 1.000 ευρώ τα οποία είχαν αποκομίσει από τις πωλήσεις! Οι ψευτοαστυνομικοί θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για απάτη και παράβαση του νόμου περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι Κροίσοι των Πάγκων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι Κροίσοι των Πάγκων
Διαιτητής-χούλιγκαν!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαιτητής-χούλιγκαν!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ