2012-11-11 19:31:38
Φωτογραφία για Πανθρακικός- Αστέρας Τρίπολης 1-0
Με γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο Πανθρακικός νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Δύο πρόσωπα που συνέδεσαν το όνομα τους με τον Αστέρα Τρίπολης κατά τα προηγούμενα χρόνια πήραν την εκδίκηση τους από τους Αρκάδες! Ο Αντώνης Λαδάκης, βασικός στη μεσαία γραμμή του Πανθρακικού, και ο Παύλος Δερμιτζάκης, με εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον πάγκο, οδήγησαν την ομάδα από την Κομοτηνή στη νίκη μ ε 1-0. Μοιραίος για τον Αστέρα ο Ράγιος ο οποίος έχασε πέναλτι στο 74.

Μισό ημίχρονο ξόδεψε ο Αστέρας για να βρει τα πατήματα του στο γήπεδο της Κομοτηνής. Χωρίς καμία συνοχή, με τις γραμμές να έχουν μεγάλες αποστάσεις και τους ποδοσφαιριστές να μην είναι συγκεντρωμένοι, ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε το χειρότερο ξεκίνημα των Αρκάδων στο πρωτάθλημα.

Το 1-0 από το γκολ του Παπαδόπουλου, μετά από ωραία κάθετη του Μπαϊκαρά, αφύπνισε τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη οι οποίοι πήραν την κατοχή της μπάλας και έψαξαν διαδρόμους στην άμυνα των γηπεδούχων. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, όμως, είχε στήσει άριστα τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού και δεν επέτρεπε η μπάλα να φτάσει με επιτυχία στον Περόνε και στον Καλαντζή.


Στις ελάχιστες καλές στιγμές του Αστέρα, ο Περόνε έδειξε εκνευρισμένος και δεν κατάφερε να τελειώσει τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Σε κακή μέρα και οι μέσοι των Αρκάδων, Ράγιος, Ντε Μπλάσις και Ουσέρο με τον πρώτο να είναι και ο μοιραίος για την ομάδα από την Τρίπολη καθώς στο 74ο λεπτό εκτέλεσε πέναλτι στο κέντρο της εστίας και ο Κουτσόπουλος έδιωξε με τα πόδια.

Οι Λουσέρο, Βαϊρουά και Μπαϊκαρά έκαναν εξαιρετική δουλειά στις αντεπιθέσεις του Πανθρακικού ενώ ταυτόχρονα δυσκόλεψαν την ανάπτυξη του Αστέρα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
 
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ