2012-11-11 19:31:42
Φωτογραφία για Παντελόνι με πληκτρολόγιο
Αν είστε από αυτούς που δυσκολεύονται να αποχωριστείτε τον υπολογιστή σας, μια εφεύρεση της εταιρείας Nieuwe Heren ίσως να σας ενδιαφέρει.

Δυο Ολλανδοί εφευρέτες, οι Erik de Nijs και Tim Smit δημιούργησαν ένα τζιν παντελόνι που δίνει μια εντελώς νέα διάσταση στην έννοια «φορητός υπολογιστής». Αυτό γιατί το παντελόνι, με όνομα «Beauty and the Geek» διαθέτει ενσωματωμένο και πλήρως λειτουργικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και ένα σετ δυο ηχείων!

Οι δυο σχεδιαστές κατασκεύασαν το παντελόνι στο χέρι και το σχεδίασαν για να προσφέρει ευκολία στις κινήσεις των ποδιών ακόμα και κατά την χρήση του υπολογιστή. «Δεν είναι τόσο βαρύ» είπε ο de Nijs στο WebProNews, «με ευέλικτο πληκτρολόγιο, μικρά ηχεία και ποντίκι, είναι ελάχιστα πιο βαρύ από ένα κανονικό τζιν».

Συμπλήρωσε επίσης πως η αρχική ιδέα ήταν ένα προϊόν που θα σας επέτρεπε να χειριστείτε τον υπολογιστή σας οπουδήποτε χωρίς να χρειαστεί να βρίσκεστε στο «κλειστό» περιβάλλον του γραφείου σας. Συνδέονται με οποιονδήποτε υπολογιστώ ασύρματα και όταν και εάν κυκλοφορήσει στην αγορά αναμένεται να κοστίζει περίπου 310 ευρώ.


Δυστυχώς όμως το παντελόνι αυτό παραμένει μέχρι σήμερα, αρκετό καιρό μετά την δημιουργία του πρωτότυπου, ένα απλό «proof of concept». Όπως εξηγεί ο de Nijs, «η κατασκευή του είναι πολύ περίπλοκη και δεν διαθέτουμε τώρα τα χρήματα για να το κυκλοφορήσουμε στην αγορά». Δεν θα ήταν περίεργο πάντως να βλέπαμε σύντομα το Beauty and the Geek σε κάποια ιστοσελίδα χρηματοδότησης, όπως το Kickstarter.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
NoCoverFlow: Cydia tweak free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
NoCoverFlow: Cydia tweak free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ