2012-11-11 19:31:18
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: Μισθό δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας να παίρνουν οι βουλευτές
Την άποψη της Χρυσής Αυγής για τις βουλευτές αποζημιώσεις επανέλαβε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, λέγοντας πως τα μέλη του Κοινοβουλίου θα πρέπει να αμείβονται με το μισθό ενός δημοσίου υπαλλήλου μεσαίας βαθμίδας.

Ακόμα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε να προωθηθεί η μείωση των κομματικών επιχορηγήσεων, με προοπτική την κατάργησή τους από την επόμενη αναθεωρητική Βουλή.

Ο κ. Κασιδιάρης μιλώντας στη συζήτηση για την κύρωση του Προϋπολογισμού, υποστήριξε πως πρόκειται για έναν υφεσιακό προϋπολογισμό που θα οδηγήσει σε νέο μνημόνιο, καθώς δεν προβλέπει τίποτα για την ανάπτυξη στη χώρα.

Όπως τόνισε, η ανάπτυξη θα μπορούσε να έρθει από την επιδότηση του κλάδου των βιομηχανιών, των βιοτεχνιών και της πρωτογενούς παραγωγής μέσω των κερδών από την εκμετάλλευση των ενεργιακών αποθεμάτων που έχει η Ελλάδα.

Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη πως θα πρέπει η χώρα μας να αναζητήσει νέες συμμαχίες και να δημιουργήσει στενότερες σχέσεις με τη Ρωσία, προκειμένου να ενισχύσει το γεωπολιτικό της ρόλο.

Τέλος, έκανε αναφορά σε προηγούμενες δηλώσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, υπογραμμίζοντας πως κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων ο λαός κλήθηκε να πολεμήσει τον εχθρό και όχι να ξεπληρώσει δάνεια.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ