2012-11-11 19:38:38
Φωτογραφία για Χρειαζόμαστε τον ηγέτη Σαλπιγγίδη
Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε σε τρια θετικά συμπεράσματα από την νίκη επί του Πλατανιά: "Ας το πάρουμε ένα-ένα. Πρώτα απ' όλα θέλω να σταθώ στα νέα παιδιά.  Έχουμε έξι παιδιά που από την αρχή του καλοκαιριού δουλεύουν να πάρουν ευκαιρίες και δεν τους χαρίζεται κανένας. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον και λύσεις τώρα που έχουμε προβλήματα. Το δεύτερο αφορά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ο Δημήτρης θύμισε τον καλό Σαλπιγγίδη. Το περιμένουμε και θέλουμε να έχει και συνέχεια γιατί είναι ένας ποδοσφαιριστής που πρέπει να είναι ηγέτης. Το τρίτο αφορά την αντίδραση της ομάδας.  Παρότι χάσαμε το πέναλτυ, παρότι ότι δεν είμασταν καλοί στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο μέρος ήμασταν  πιο ζωηροί και διατηρήσαμε την συγκέντρωση μας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα"

Για το απόλυτο στην έδρα: "Μέχρι τώρα πηγαίνουν καλά τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Εμείς πρέπει να πηγαινουμε παιχνίδι με παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία και να εκμεταλλευόμαστε την έδρα μας γιατί μόνο αν παίρνεις νίκες στην έδρα σου μπορείς να έχεις υψηλούς στόχους"

Για τον Γκαρσία: "Έξι εκτελέσεις στημένων είχε στην προπόνηση της Πέμπτης και εκεί ένιωσε ενοχλήσεις. Μισή ώρα προπόνηση έκανε και δεν τον επιβαρύναμε..."

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ένα ντέρμπυ όπου σημασία έχουν  και οι βαθμοί και το πρεστίζ. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ