2012-11-11 20:50:21
Φωτογραφία για Πληγώθηκε από... άλλον πρώην!
Όλοι ασχολούνταν με τον Άντι Κάρολ πριν από το παιχνίδι της Νιούκαστλ με τη Γουέστ Χαμ στο «St. James’s Park», αλλά η ομάδα του Άλαν Πάρντιου, το βρήκε… από τον άλλον πρώην! Τον Κέβιν Νόλαν, που με δικό του γκολ χάρισε στα «σφυριά» τη νίκη με σκορ 1-0 και τα ανέβασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η μοίρα τα έφερε έτσι που οι Κάρολ και Νόλαν που μεσουρανούσαν με τη φανέλα της Νιούκαστλ στο πρόσφατο παρελθόν, την πολέμησαν και κατάφεραν να φύγουν νικητές από το γήπεδο στο οποίο αγαπήθηκαν και έφεραν χαρούμενες μέρες στον σύλλογο του Τάινσαϊντ.

Το ματς:

Στα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης παρακολουθήσαμε ίσως το πιο μουδιασμένο ξεκίνημα ομάδων στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Με πολλά λάθη, χωρίς πρόθεση για ρίσκο και χωρίς ίχνος ευκαιρίας, οι δύο ομάδες έδειχναν ότι είχαν σκοπό να «κλέψουν» κάπως, κάτι από το ματς. Μόλις, όμως, το παιχνίδι πήρε λίγο ρυθμό, ήρθε το γκολ και αυτό ήταν τα «σφυριά»! Ο Κέβιν Νόλαν έκανε το 1-0 στο 37ο λεπτό και έδωσε πνοή στην αναμέτρηση! Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η Νιούκαστλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά το σουτ του Μπεν Αρφά, έπειτα από δύο κόντρες, κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.


Οι «καρακάξες» έπρεπε να τρέξουν και να πιέσουν περισσότερο για να πάρουν κάτι θετικό. Στο 47ο λεπτό, από κεφαλιά του Μπα, ο Γιασκελάινεν έπεσε και απομάκρυνε στη δεξιά του γωνία, ωστόσο, οι γηπεδούχοι παραπονέθηκαν προς τον διαιτητή υποστηρίζοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Ο Σενεγαλέζος φορ προσπαθούσε από κοινού με τον Χατέμ Μπεν Αρφά ώστε να ανοίξουν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, παρ’ όλα αυτά, η Γουέστ Χαμ στο 70’ έχασε σπουδαία ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Ο Κάρολ, σε τετ-α-τετ με τον Κρουλ, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Σαντόν, Σίμπσον (79’ Ομπερτάν), Γουίλιαμσον, Σ. Τέιλορ, Φέργκιουσον, Καμπάιγ, Μπεν Αρφά, Γκουτιέρεζ (24’ Ανίτα), Σισέ (45’ Σόλα Αμεόμπι), Μπα

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν, Ριντ, ΜακΚάρτνεϊ (66’ Ντεμέλ), Τόμκινς, Ο’Μπράιεν, Νόλαν, Τζάρβις (34’ Μαϊγκά), Μπεναγιούν (52’ Ο’Νιλ), Νομπλ, Ντιαμέ, Κάρολ

Πηγή: www.england365.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kαι Ιερείς στο συλλαλητήριο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kαι Ιερείς στο συλλαλητήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ