2012-11-12 01:24:02
Φωτογραφία για Αναστάτωση απο πυρκαγιά χθες βράδυ στο κέντρο της Κηφισιάς - Άμεση η επέμβαση της ΟΕΔΔ
Αναστάτωση και κυκλοφοριακό χάος επικράτησε για μία ώρα περίπου και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, στο... κέντρο της Κηφισιάς, απο φωτιά που ξέσπασε στον πρώτο όροφο του κτιρίου "Αίγλη" που βρίσκεται στην πλατεία Πλατάνου, όπου στεγάζεται κομμωτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πυκνοί μαύροι καπνοί που έβγαιναν απο το εσωτερικό του κομμωτηρίου, αλλά κι έντονη δυσοσμία από καμμένο πλαστικό, ήταν αφορμή ώστε περαστικοί που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο κέντρο της Κηφιισάς να ανησυχήσουν και να καλέσουν σε βοήθεια την Πυροσβεστική υπηρεσία!

Στο σημείο έσπευσαν μέσα σε χρόνο ρεκόρ δυνάμεις της Ο.Ε.Δ.Δ. (κλιμάκιο εθελοντών που υπάγεται στην υπηρεσία της πολιτικής προστασίας του Δ.Κηφισιάς) , η οποία με 3 οχήματα, συν ένα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέφθασε μετά απο λίγο, κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά και να τη θέσουν γρήγορα υπο έλεγχο, πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και επεκταθεί σε παρακείμενα γραφεία που στεγάζονται στον ίδιο όροφο με το κομμωτήριο στο κτίριο "Αίγλη".

Στο εσωτερικό του κομμωτηρίου απο όπου ξεκίνησε και η πυρκαγιά, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε φωτογραφίες απο το συμβάν έτσι όπως το κατέγραψε η κάμερα του Κifissia24.gr που ήταν και το μόνο μέσο που κάλυψε το συγκεκριμένο γεγονός.

kifissia24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ