2012-11-12 04:19:02
Φωτογραφία για Αδιάφοροι ή τελείως ανίκανοι οι Τρικαλινοί βουλευτές;
Ο Πολιτισμός μιας χώρας κρίνεται από το πώς συμπεριφέρεται στους αδύναμους πολίτες της. Σε αυτή την περίπτωση, η Ελλάδα δεν δικαιούται να θεωρείται πολιτισμένη χώρα.

Δεν νοείται να στερεί τις συντάξεις το ΙΚΑ από ΑμΕΑ στα Τρίκαλα με το «έτσι γουστάρω», οδηγώντας τους ανθρώπους αυτούς σε οικονομική εξαθλίωση.

Χαρακτηριστική περίπτωση -και δυστυχώς όχι μοναδική- αυτή Τρικαλινού αναπήρου και συνταξιούχου εδώ και 10 χρόνια του ΙΚΑ που του κόπηκε η σύνταξη και είναι στο …περίμενε πότε θα περάσει από την Επιτροπή.

«Περνούμε Επιτροπή κάθε 2 χρόνια και 2 μήνες πριν περάσουμε την Επιτροπή, μας ειδοποιούσαν γραπτώς ώστε να συλλέξουμε τα χαρτιά μας ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην συνταξιοδότησή μας. Τώρα το μόνο που έχουμε κάνει, είναι να έχουμε καταθέσει τα χαρτιά μας και να μας λένε πως η επιτροπή του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ, θα συνεδριάσει σε …9 μήνες
. Ήδη την σύνταξή μου την έκοψαν και κανείς τους δεν ενδιαφέρεται πως θα ζήσω χωρίς χρήματα αυτούς τους 9 μήνες», αναφέρει στο trikalanews.gr Τρικαλινός ανάπηρος Για αυτόν τον ιδιότυπο φασιστικό οικονομικό και κοινωνικό αποκλεισμό των ΑμΕΑ είχε αναφερθεί το trikalanews.gr και από ότι φαίνεται οι βουλευτές των Τρικάλων δεν ενδιαφέρονται να θέσουν θέμα ή απλώς είναι τόσο ανίκανοι που δεν μπορούν να αντιληφθούν το ζήτημα, αφού αυτοί πληρώνονται κανονικότατα τον μισθό τους…

Τα ΑμΕΑ μέσω των ΚΕΠΑ, έχουν βρεθεί σε λίστες «ομηρίας», δεν λαμβάνουν συντάξεις και ουσιαστικά πληρώνουν αυτοί το «μάρμαρο» μιας ανίκανης Πολιτείας να εντοπίσει τους «μαϊμού» αναπήρους. Χωρίς πόρους, καλούνται να επιβιώσουν σε μια κοινωνία που ουσιαστικά έχει αποφασίσει να δημιουργήσει σύγχρονους «Καιάδες».

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ