2012-11-12 07:01:07
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012. Το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βόρειοι – βορειοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Αραιές νεφώσεις και ψύχρα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ