2012-11-12 12:59:43
Φωτογραφία για Δεν παραιτείται ξεκαθαρίζει ο Μπουτάρης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε την έκπληξή του για πιο λόγο ο νόμος αναφέρεται μόνο στους υπαλλήλους Δ.Ε. και Π.Ε.

Να μην αποσταλεί η λίστα με τα ονόματα των υπαλλήλων για διαθεσιμότητα πρότεινε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν παραιτείται.

«Δεν πρέπει να στείλουμε τις λίστες, έτσι και αλλιώς μας κοροϊδεύουν. Να ακολουθήσουμε αυτά που αποφάσισε η ΠΕΔ και η ΚΕΔΕ και να περιμένουμε την εξειδίκευση των μέτρων» τόνισε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μπουτάρης εξέφρασε την έκπληξή του για πιο λόγο ο νόμος αναφέρεται μόνο στους υπαλλήλους Δ.Ε. και Π.Ε.. «Εάν δεν υπάρχουν κριτήρια αξιολόγησης, με ποια λογική θα γίνουν απολύσεις» σημείωσε.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο κ. Μπουτάρης σε δηλώσεις του εξέφρασε την αντίθεσή του στις θέσεις ορισμένων δημάρχων για παραιτήσεις εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής.


«Δεν παραιτούμαι. Αυτό είναι πέρα από κάθε λογική. Εγώ ήμουν εξαρχής κατά της παραίτησης. Ο δήμος είναι μια προέκταση του κράτους. Κάποιος πρέπει να κάνει αυτή τη δουλειά. Καλή ή κακή, πρέπει να την κάνει» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι εάν φύγουν υπάλληλοι, θα είναι δύσκολο να λειτουργήσει ο δήμος. Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και την πρόθεσή τους να εμποδίσουν την ερχόμενη Πέμπτη την 3η Ελληνογερμανική Συνέλευση των δημάρχων που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, έκανε λόγο για παιδιαρίσματα και αστειότητες.Πηγή: voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ