2012-11-12 13:03:12
Φωτογραφία για Στο Ντουμπάι γιορτάζει τα 50!
Μακριά από το σπίτι αποφάσισε να γιορτάσει τα 50ά της γενέθλια η Demi Moore επιζητώντας ηρεμία και χαλάρωση. Στο Ντουμπάι βρέθηκε η σταρ, αν και αναγκάστηκε να πεταχτεί μέχρι την Ινδία για να παρευρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του Βλαντίμιρ Ντορόνιν που διοργάνωσε η Ναόμι Κάμπελ για τον Ρώσο μεγιστάνα σύντροφό της, που επίσης έκλεισε τα 50.

Με τοπική φορεσιά εντόπισε την Demi Ινδός δημοσιογράφος, με την οποία εμφανίστηκε στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων, μαζί με άλλους διάσημους φίλους, όπως οι Kate Moss, Bob Geldof και Sarah Ferguson ενώ το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς ανέλαβε η Diana Ross. Λέγεται ότι 13 μισθωμένα αεροπλάνα μετέφεραν επίσημους προσκεκλημένους από Μόσχα, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Άμπου Νταμπλ, Κωνσταντινούπολη, Μουμπάι και Δελχί ώστε να παρευρεθούν στο πάρτι του Ντορόνιν.

Όπως δημοσίευσε το αμερικανικό People, η Demi επέστρεψε στο Ντουμπάι, όπου εντοπίστηκε δίπλα στην πισίνα να απολαμβάνει την ηρεμία της μαζί με αγαπημένους φίλους, ενώ εκεί επέλεξε να γιορτάσει και τα γενέθλιά της
. Πριν αναχωρήσει από το Λος Άντζελες ο φωτογραφικός φακός την είχε εντοπίσει να αποχωρεί από Κλινική Κρυογενετικής που ειδικεύεται στην περιποίηση δέρματος και θεραπείες αντιγήρανσης. Σύμφωνα με πηγή του People, η σταρ δεν αγχώνεται για το γεγονός ότι γίνεται 50 χρονών. «Είναι όμορφη κι αισθάνεται καλά ύστερα από μία πολύ πολύ δύσκολη χρονιά». Τα περυσινά της γενέθλια συνέπεσαν με τη διάλυση του γάμου της με τον σύζυγό της Ashton Kutcher, ο οποίος την απάτησε με 22χρονη νεαρή στο Σαν Ντιέγκο.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Πηγή: real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ