2012-11-12 13:01:38
Φωτογραφία για Ιδού ο νέος Βασιλιάς !
Τα λόγια δείχνουν να έχουν... στερέψει για την "αφεντιά" του.

Δεν δείχνει όμως να έχει στερέψει η "δίψα" του για να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να μείνει στη συνείδηση όλων ως ο νέος "Βασιλιάς".

Ο λόγος φυσικά για το Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ότι είναι ο απόλυτος σταρ, το απόλυτο "next" big thing" του ποδοσφαίρου, αφού έχει κάνει ασύλληπτα πράγματα και είναι μόλις 25 ετών.

Αυτή την φορά, έβαλε από κάτω μέχρι και τον τεράστιο Πελέ, σπάζοντας ένα στοιχειωμένο ρεκόρ 43 ετών.

Ο Αργεντινός σκόραρε δις απέναντι στη Μαγιόρκα, έφτασε τα 76 γκολ μέσα στο 2012, ένα παραπάνω από τον μεγάλο Βραζιλιάνο άσο του παρελθόντος.

Μάλιστα, είναι τέτοια η φόρα του, που το κοντέρ αναμένεται να γράψει πολλά ακόμα και να δημιουργήσει και διαφορά μάλιστα.

Αν είναι υγιής, ο Μέσι μπορεί να φτάσει σε ένα τέτοιο νούμερο, το οποίο μόνο με κυάλια θα μπορέσει να δει ο όποιος επίδοξος... ανταγωνιστής του.


Δεν είναι το πρώτο ρεκόρ που σπάει ο διεθνής άσος της Μπαρτσελόνα, ούτε αναμένεται να είναι και το τελευταίο. Σα να έχει βαλθεί να βάλει το όνομά του σε κάθετι σπάνιο στο ποδόσφαιρο και να αποτελεί ο ίδιος το σημείο αναφοράς για όλα. Να επικρατήσει πλήρως και σε όλα τα επίπεδα Ο Μέσι έχει σκοράρει τα 76 γκολ σε 57 αγώνες, ενώ ο Πελέ είχε 75 σε 53. Τα 64 αφορούν 50 αγώνες με την Μπαρτσελόνα και τα 12 μπήκαν σε 8 αγώνες με την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ακόμα έχει ενάμιση μήνα μπροστά του να ανοίξει την ψαλίδα. Λέτε να φτάσει και... τριψήφιο; Υπερβολικό, αλλά με αυτόν τον παίκτη όλα πλέον τα περιμένεις...
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ