2012-11-12 16:48:03
Φωτογραφία για Φως από το παρελθόν
Μέσα σε ένα κλίμα γενικευμένης κατάθλιψης, ένα φως από το παρελθόν, με ιστορία 2.500 χρόνων, ήρθε και πάλι να φωτίσει το γκρίζο της Αθήνας.

Ο λόγος για τον κλασικό Μαραθώνιο που διεξήχθη χτες και που συγκέντρωσε 26.000 συμμετοχές από όλο τον πλανήτη.

Ο κλασικός Μαραθώνιος, είναι η αθλητική γιορτή της Αθήνας, της Ελλάδας, που σήμερα δοκιμάζεται και μέσα από τέτοιες ευκαιρίες αναζωογονείται, αναγεννιέται.

Μία γιορτή, πολιτισμού που βασίζεται στις μεγάλες διαχρονικές αξίες της Ελλάδας, και που έφερε συνάμα και 30 εκ. έσοδα για την χώρα.

Τρανό παράδειγμα, για το πως μία δράση, άρτια οργανωμένη, που αναδεικνύει τον πανανθρώπινο πλούτο της πατρίδας μας, είναι ικανή να φέρει χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε(!) στο εξωτερικό πως η Ελλάδα είναι η κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού.

Είναι η χώρα που ξέρει να παράγει επιστήμες, τέχνες και να μεταλαμπαδεύει αξίες και ιδανικά που βασίζονται στη δημοκρατία και τα ολυμπιακά ιδεώδη.


Πως είναι ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός!

Τέτοιες ενέργειες, είτε μαζικού αθλητισμού, είτε άλλες που προβάλλουν τον απαράμιλλο εθνικό πλούτο, πρέπει να γίνουν θέμα καθημερινής ατζέντας όσων σχεδιάζουν το μέλλον του τόπου.

Όλες οι εξωστρεφείς εκδηλώσεις και οι μοναδικότητες του Ελληνικού πολιτισμού, αποτελούν τη μεγάλη ευκαιρία για άμεση ανάκαμψη, οικονομική και ψυχική.

Πρόγονοι, φύση και Θεοί, προίκισαν αυτό τον ιερό τόπο με απίστευτο πλούτο. Έδωσαν σε εμάς, απλόχερα, όλα τα εφόδια.

Ας τα εκμεταλλευτούμε!

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με Λαγό και Μαρίνο στην 11άδα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με Λαγό και Μαρίνο στην 11άδα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ