2012-11-12 20:24:24
Φωτογραφία για Η προπόνηση μετά το ντέρμπι... Διαγωνισμός για εισιτήρια του Ολυμπιακός - Κέρκυρα...
Αφήνοντας πίσω τους τη σημαντική, σε έκταση και σημασία, νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, χθες το βράδυ, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν από το πρωί της Δευτέρας σε ρυθμό Κέρκυρας. Βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όπου και άρχισαν την προετοιμασία τους για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League, απέναντι στην Κέρκυρα.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Όσοι έμειναν πίσω και αγωνίστηκαν την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι δεν έπαιξαν πολύ ή δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής, γυμνάστηκαν κανονικά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας, τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, κατοχής και τακτικής. Στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με γρήγορες πάσες και εναλλαγή του παιχνιδιού.

Ο Κώστας Μανωλάς ενσωματώθηκε με την αποστολή της εθνικής Ελλάδας, όμως λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει ακόμη στη δεξιά κνήμη, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί για λίγες ημέρες ακόμη και έτσι θα παραμείνει στο Ρέντη, όπου θα συνεχίσει θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα
. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου και του γυμναστή κ. Χρήστου Μουρίκη.

Κανονικά με την ομάδα γυμνάστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος έπαιξε και στο «διπλό». Ο Χιλιανός αισθάνεται καλά και πλέον ανεβάζει ρυθμό για να γυρίσει και στις επίσημες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Για πρώτη φορά προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ο Πίνο, ο οποίος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ έπαιξε και στο δίτερμα.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στο γήπεδο την Τετάρτη το πρωί, στις 10:30.

Το olympiacos.org, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας μας στο facebook, σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" απέναντι στην Κέρκυρα το Σάββατο 17/11/2012 στις 19:30.

Τι κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση!

1. Κάνετε Like τη επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο facebook (πατήστε ΕΔΩ).

2. Συμπληρώστε τη σχετική λίστα με τα στοιχεία σας στο tab Διαγωνισμός Superleague (δείτε την εικόνα που ακολουθεί).

* Οι 15 τυχεροί, που κερδίζουν από 2 εισιτήρια ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά τη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Καλή τύχη σε όλους.

 http://www.olympiacos.org
redwhitenews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ