2012-11-13 14:05:13
Φωτογραφία για Εγκληματική οργάνωση στην Κρήτη στα πρότυπα της Μαφίας
Οπλα, ναρκωτικά, διεφθαρμένοι αστυνομικοί, εκτάσεις με χασισοφυτείες ακόμα και ζωοκλοπές είναι μερικά μόνο από τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που σάρωνε την Κρήτη.

Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε μία γιγαντιαία επιχείρηση από την ΕΛ.ΑΣ σε Ρέθυμνο, Ηράκλειο. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στους τρεις νομούς, παρόντες ήταν και ανδρών της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, αφού ανάμεσα στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ήταν και τρεις ένστολοι δυο από το Λασίθι και ένας από το Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το prismanews.gr αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν λόγο για ένα συνδικάτο εγκλήματος στο οποίο εκτός από τους διεφθαρμένους αστυνομικούς συμμετέχουν και τέσσερις έγκλειστοι στις φυλακές, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις και ναρκωτικών. Ηδη συνελήφθησαν 14 άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα.

Η εγκληματική οργάνωση είχε απλώσει τα πλοκάμια της και στους τρεις νομούς με κύρια ενασχόληση τη χασισοφυτεία, ενώ οι εμπλεκόμενοι «συμπλήρωναν» τα εισοδήματα τους με τις ζωοκλοπές, τη μαστροπεία, αλλά και τη διακίνηση όπλων, όπου το συγκεκριμένο κομμάτι είχε αναλάβει ένας από του εμπλεκόμενους αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χωρίς Prestige...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χωρίς Prestige...
Αύριο το διαζύγιο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αύριο το διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ