2012-11-13 17:39:38
Φωτογραφία για Επιδιώκει το ''μπαμ'' με Φαλκάο η Τσέλσι!
Τις πρώτες τις επαφές με την πλευρά του Ρανταμέλ Φαλκάο έχει κάνει η Τσέλσι, η οποία είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για τον Κολομβιανό. Πιθανή η πώληση του Φερνάντο Τόρες αν αποκτηθεί ο 26χρονος.

Κινήσεις για να εντάξει στο δυναμικό της τον Ρανταμέλ Φαλκάο κάνει η Τσέλσι τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με το goal.com.

Οι "μπλε" παρά το καλό τους ξεκίνημα δεν έχουν πάρει τα γκολ που θα ήθελαν ούτε από τον Φερνάντο Τόρες, ούτε από τον Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος έχει μικρό χρόνο συμμετοχής, και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς εκτιμά πως ο Κολομβιανός είναι ο ιδανικός.

Ο 26χρονος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δε σκέφτεται τίποτα πέρα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως, οι ιθύνοντες των "μπλε" ήδη τον έχουν προσεγγίσει. Ο ίδιος, μάλιστα, μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στο "Στάμφορντ Μπριτζ" ακόμα και την περίοδο του Ιανουαρίου. Φέρεται, επίσης, να προτιμά την Τσέλσι από τις Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.


Έτσι δεν αποκλείεται να υπάρχουν εξελίξεις εντός των επόμενων εβδομάδων στην υπόθεση του 26χρονου. Άλλωστε σε περίπτωση που οι δύο πλευρές συμφωνήσουν η Ατλέτικο δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο, αφού είναι δεδομένο πως με 60 εκατομμύρια ευρώ παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή, όπως έχουν επιβεβαιώσει στο παρελθόν και στελέγχη του συλλόγου, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι "ροχιμπλάνκος".

Τέλος, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αν ο Φαλκάο γίνει κάτοικος Λονδίνου, τότε η Τσέλσι θα βγάλει στο σφυρί τον Φερνάντο Τόρες, προκειμένου να πάρει και ένα μέρος από το ποσό που θα δώσει για τον Φαλκάο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ