2012-11-13 19:21:08
Φωτογραφία για Την εργασία από το σπίτι επιλέγουν όλο και περισσότεροι Έλληνες
Στην επιλογή της εργασίας από το σπίτι οδηγούνται λόγω των δύσκολων συνθηκών της εποχής όλο και περισσότεροι Έλληνες εργαζόμενοι.

Όπως δείχνει έρευνα της εταιρίας Regus, που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να μειώσουν τις μετακινήσεις τους, κερδίζοντας περισσότερο χρόνο για την προσωπική τους ζωή και μειώνοντας παράλληλα και τα έξοδά τους, σε μία εποχή που η οικονομική κρίση μαστίζει όλο και περισσότερους.

Βέβαια, η εργασία στον προσωπικό χώρο του καθενός έχει και κάποια προβλήματα, όπως η δυσκολία συγκέντρωσης λόγω εξωγενών παραγόντων, σύμφωνα με το 60% των ερωτηθέντων, που υποστήριξαν πως διακόπτονται συχνά από άτομα του στενού τους συγγενικού τους περιβάλλοντος.

Επίσης, μικρή μερίδα των Ελλήνων που εργάζεται από το σπίτι, σημείωσε και άλλα προβλήματα όπως: η κακή στάση του σώματος, η αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο και η αδυναμία πρόσβασης σε εξοπλισμό γραφείου.

Τέλος, σύμφωνα με την έρευνα της Regus, η εργασία από το σπίτι μειώνει αισθητά τις πιθανότητες προαγωγής και αυξάνει το αίσθημα μοναξιάς και αποκοπής από τους συναδέλφους.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ