2012-11-13 19:19:35
Φωτογραφία για Σοβαρά παράπονα για τη φιλοξενία στη Λειβαδιά
Εκτός από τις φωνές για τη διαιτησία του κ. Μάνταλου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, μέλη της αποστολής του Άρη επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη με σοβαρά παράπονα για τη φιλοξενία που έτυχαν, καταγγέλλοντας εκτός από φραστικές επιθέσεις και ρίψη αντικειμένων προς την πλευρά των επισήμων της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Αλέκος Κατσιαούνης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Άρη, σχολιάζοντας στο «Goal» το συγκεκριμένο περιστατικό, τόνισε: «Ολα ξεκινούν από τη θέση στην οποία βρίσκεται το συγκεκριμένο θεωρείο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις φιλοξενούμενες ομάδες. Ο χώρος είναι ακατάλληλος, καθώς βρίσκεσαι εκτεθειμένος απέναντι σε κόσμο. Εντάξει, ένταση υπήρξε και μπουκάλια φάγαμε και άλλα αντικείμενα. Δεν τα δικαιολογώ, όμως αυτά συμβαίνουν, κάποιοι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Ηταν μεμονωμένες αντιδράσεις. Με τον επίσημο Λεβαδειακό δεν έχουμε πρόβλημα, συζητήσαμε μαζί τους, δεν υπάρχει θέμα με την επίσημη διοίκηση και θέλουμε αυτό να τελειώσει εδώ. Αυτό που απλώς επισημαίνω είναι πως είναι άσχημο το σημείο που βάζουν τους φιλοξενούμενους για να δουν το παιχνίδι».


Ο Αλέκος Κατσιαούνης αναφέρθηκε και στο θέμα της διαιτησίας του αγώνα: «Ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Καταλαβαίνει ποιος είναι ο ρόλος του καθενός και βγάζει τα συμπεράσματά του. Αυτήν τη φορά κρίναμε σκόπιμο να μην μπούμε ξανά στη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης, γιατί κάποια πράγματα είναι τόσο εξόφθαλμα. Θεωρούμε πως αδικηθήκαμε κραυγαλέα, ήταν κακή η διαιτησία και άδικες οι αποβολές παικτών μας. Υπάρχει, αντίθετα, ικανοποίηση από την προσπάθεια που κάνει η ομάδα από τη σκληρή δουλειά που καταβάλλουν όλοι ώστε ο Άρης να εμφανίζει ένα πρόσωπο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματός του».

Ο Αλέκος Κατσιαούνης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε χθες με τον Σάκη Τσιώλη: «Καταλήξαμε σε συμφωνία για έναν διακανονισμό που αφορούσε παλαιότερες οφειλές. Συμφωνία που ήταν απαραίτητη για μας για λόγους που αφορούν και το άρθρο 99. Ο κ. Τσιώλης κράτησε πολύ καλή στάση απέναντι στον Άρη, αυτό είναι προς τιμήν του και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε».

* Η ΠΑΕ Αρης τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League «για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της» στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τέλος, αναβολή πήρε εξαιτίας της απεργίας των δικηγόρων η εκδίκαση της προσφυγής του Ρονάλντο Γκιάρο, ο οποίος διεκδικεί 300.000 ευρώ από την ΠΑΕ Άρης.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ