2012-11-13 19:42:20
Φωτογραφία για Ο Φέντερερ πείραξε τον Τότι (video)
Ο Ρότζερ Φέντερερ συνάντησε τον Φραντσέσκο Τότι στα αποδυτήρια της O2 Arena. Οι δύο άνδρες προσπάθησαν να συνεννοηθούν στα ιταλικά δίχως μεγάλη επιτυχία .

Ο Φραντσέσκο Τότι πέρασε την επομένη της ήττας της Ρόμα από τη Λάτσιο στο Λονδίνο, όπως ακριβών κάνουν οι πραγματικοί celebrities.

Ο αρχηγός της Ρόμα συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Ίλαρι Μπλάζι παρακολούθησε τον τελικό της ATP World Tour στην Ο2 Arena.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τότι κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνάντησε τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός μιλάει πέντε γλώσσες, αλλά τα ιταλικά μάλλον δεν είναι η δυνατή του γλώσσα.

Ρώτησε τον Τότι που δείπνησε απόψε και όταν το 10άρι της Ρόμα του απάντησε σε ιταλικό εστιατόριο (σ.σ. συγκεκριμένα στο Locanda Locatelli), ο Φέντερερ τον ρώτησε γιατί δεν έφαγε fish & chips, το γρήγορο φαγητό του Λονδίνου, μιας και βρίσκεται στην Αγγλία. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, τη Βασιλεία, η οποία παίζει στο Europa League.

Οι δύο διάσημοι αθλητές γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια. Ο Τότι δεν λείπει ποτέ από τις κερκίδες του Φόρο Ιτάλικο, όπου φιλοξενείται κάθε χρόνο τον Μάιο το Masters της Ρώμης.

Οι τυχεροί της υπόθεσης ήταν οι διαπιστευμένοι οπαδοί που είχαν πρόσβαση στα αποδυτήρια. Είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με δύο μεγάλα αστέρια του αθλητισμού.

Federer With Totti & Fans Backstage After Final... από vivinamou
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ