2012-11-13 19:37:30
Φωτογραφία για Κοντά σε Μπιλ Κις
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Άρη για την ένταξή του στους «κίτρινους» ο Μπίλι Κις.

Ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στο sport24.gr τόνισε ότι ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε συνομιλίες με τους ανθρώπους του Άρη, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά τη θετική ή μη κατάληξη του θέματος.

«Είναι αλήθεια ότι ο μάνατζέρ μου μιλάει με τον Άρη. Την περασμένη εβδομάδα ήμουνα κοντά στον ΠΑΟΚ και την στιγμή αυτή έχει προκύψει το ενδιαφέρον του Άρη. Είναι πιθανό. Θα δούμε.Την στιγμή αυτή είναι 50-50 οι πιθανότητες να έρθω στον Άρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός προσθέτοντας:

«Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει παιχνίδι την Κυριακή με αυτό που καταλαβαίνω τις τελευταίες μέρες είναι ότι θέλει να είμαι παρών σε αυτό», αναφερόμενος στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

 

Το βέβαιο πάντως είναι πως ο Κις αποτελεί το Νο1 στόχο του Άρη με τους ανθρώπους των «κιτρίνων» να βρίσκονται σε διαρκείς επαφές με τον ατζέντη του Αμερικανού με στόχο να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του πρώην γκαρντ του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου και της ΑΕΛ. 

thesporters.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ