2012-11-15 13:11:30
Φωτογραφία για Η Αννούλα περασμένα μεσάνυχτα στους Κήπους του Καλού και του Κακού ....
Περασμένα μεσάνυχτα στο Βυζαντινό του "Χίλτον". Οι μπαλάντες του Χούλιο Ιγγλέσιας συνοδεύουν τη γεμάτο πάθος συνάντηση των βλεμμάτων τους.

Παρόλα αυτά ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έβρισκε το κουράγιο να κρατήσει τα προσχήματα για χάρη της συζήτησης.

Οι αποκρατικοποιήσεις είναι ο λόγος που ο Γιώργος Καρατζαφέρης συναντά αργά το βράδι την Άννα Ζωηρού-εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ στον βαθύ κόσμο του ΤΑΙΠΕΔ.

Και είναι ακριβώς αυτές-οι αποκρατικοποιήσεις- που τους φέρνουν πιο κοντά.

-Αννούλα, πέσμου για το Ελληνικό, πέσμου για το Αφάντου Ρόδου, πέσμου για τα λιμάνια-να πέσουν οι σοβάδες.

.Πρόεδρέ μου που κολλάνε οι σοβάδες στις αποκρατικοποιήσεις;

Η Αννούλα είχε δίκιο. Ο Γιώργος κάνει μεταφυσικούς συνειρμούς για σοβάδες που πέφτουν όταν βλέπει την Όλγα στους διαδρόμους της Βουλής, στα έδρανα. Αλλά τώρα είχε απέναντί του την Αννούλα, στην οποία ούτε καν ένα φάκιν κάμπριο δεν έχει κάνει δώρο.


-Πέσμου Αννούλα, για τον ΟΠΑΠ, πέσμου τι γίνεται με τον ΟΠΑΠ, φτιάξε με, δώσμου ΟΠΑΠ Κατά κάποιο περίεργο λόγο ο ΟΠΑΠ ανάβει κόκκινο στα μηχανήματα του Γιώργαρου, μόνο στο άκουσμα της λέξης.

.Τι να σου πω Πρόεδρέ μου, υπάρχουν πολλοί μνηστήρες. Ο ΟΠΑΠ είναι σαν μια γκόμενα που την ποθούν οι άντρες Πρόεδρέ μου...Συνήθως την κατακτά το πιο άγριο αρσενικό...,

-Δώσμου κι άλλο Αννούλα μου, δώσμου κι άλλες αποκρατικοποιήσεις...

Σ΄αυτό το τέμπο με τα φώτα να χαμηλώνουν όταν ο Πρόεδρος κλείνει το μάτι στον υπάλληλο του ξενοδοχείου συνεχίζεται η συζήτηση.

Ώσπου η Αννούλα εξαντλημένη από την ενημέρωση του Προέδρου παραδίδει τις αντιστάσεις και στρέφεται στον Προυπολογισμό-άσχετο.
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ