2012-03-23 11:28:07
Φωτογραφία για Σύσκεψη για τα θέματα των αποζημιώσεων των ασφαλισμένων της Ασπις
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας και... συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα θέματα των αποζημιώσεων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει :

«Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της ΝΔ κ. Χ. Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλ. Πλασκοβίτη, του κ. Χ. Σταϊκούρα, του Γεν. Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπ. Οικονομικών κ. Κ. Μασούρα, του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής κ. Ι. Παντελίδη και του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια τον οποίο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Θ. Πετρίδης , ο Οργανωτικός Γραμματέας κ. Ν. Κεχαγιάογλου, το μέλος του ΔΣ κ. Ν. Δερμιτζάκης και ο νομικός εκπρόσωπος του Συλλόγου κ. Α. Βγόντζας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:


Ο χρόνος καταβολής των αποζημιώσεων κεφαλαίου στους ασφαλισμένους, εφόσον δεν προκύψει ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία

Η διόρθωση των αποτιμήσεων των unit linked προϊόντων

Η καταβολή των αποζημιώσεων στους κατόχους νοσοκομειακών συμβολαίων και η αναδοχή αυτών

Η ευθύνη του Ελληνικού Δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία

Όλα τα θέματα αντιμετωπίστηκαν με κατανόηση και συμφωνήθηκε η συγκέντρωση αναλυτικών στοιχείων για τα οφειλόμενα ποσά προκειμένου να εξεταστεί ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα ικανοποίησης των απαιτήσεων, λαμβάνοντας υπόψη την υπάρχουσα δημοσιονομική κατάσταση.

Ήδη ο Σύλλογός μας έχει αναλάβει συντονιστικό ρόλο στην όλη διαδικασία έτσι ώστε να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα με στόχο της πλήρη δικαίωση των ζημιωθέντων των ανακληθεισών εταιρειών».
asfalisinet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ