2012-03-23 11:57:59
Φωτογραφία για Το κατηγορώ ενός 25αρη!
Διαβάστε πως αισθάνεται ένας νοήμων 25χρονος βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση στη χώρα του Προς τα πού λέτε να εκτοξεύει τα βέλη του;

Είμαι 25 χρονών και έχω βαρεθεί να βλέπω 40άρηδες, 50άρηδες και άνω να κλαίγονται και να φωνάζουν για τα γεγονότα που γίνονται την σήμερον ημέρα…

Ας αναλογιστούν η πλειοψηφία που τόσα χρόνια ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι ουσιαστικά πλην και εμμέσως αυτοί φταίνε που έφτασε η χώρας μας εδώ δίνοντας την ψήφο τους.

Ας ξεκινήσουμε από τους αγρότες:

Οι αγρότες και τους κτηνοτρόφους: τόσα χρόνια παίρνανε επιδοτήσεις κλπ και τι κάνανε? αγόραζαν ακριβά αμάξια, αγόραζαν σπίτια, και σπαταλούσαν τα χρήματα στον τζόγο, στα καμπαρέ και στα μπουζούκια, (μην ξεχνάμε την περίοδο 80-90 που ξεφύτρωναν μπουζουξίδικα και μπαράκια μέσα στα χωράφια) ενώ θα μπορούσαν να είχαν επενδύσει σωστά στη δουλειά τους. Οι περισσότερες στάνες είναι ακόμα προπολεμικών προδιαγραφών και τα χωράφια επίσης.


Ας προχωρήσω με τους «ταλαίπωρους» δημόσιους υπάλληλους του τύπου «Γραφειάκι, καφεδάκι και Άγιος ο Θεός»:

Η γενιά σας μας έλεγε «διάβαζε παιδί μου να μπείς στο δημόσιο να ησυχάσεις» προφανώς γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι (η πλειονότητα αυτών δε) αφενός είχαν αδικαιολόγητα υψηλούς μισθούς και διευκολύνσεις αναλογώντας τον φόρτο και τις ώρες εργασίας τους και αφετέρου πολλοί μπήκαν με το λεγόμενο «μέσο» (ρουσφέτια, γλυψίματα κ.ο.κ) και ας μην ξεχνάμε άπειρες περιπτώσεις οικονομικών υπεξαιρέσεων και σκανδάλων που μείνανε ουσιαστικά ατιμώρητες, παράνομων διορισμών κλπ κλπ. Εάν είναι ψέματα έστω και ένα από αυτά να βγει κάποιος να με διαψεύσει με επιχειρήματα όμως και όχι αερολογίες!

Και στην τελική ΌΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΦΑΓΕ!

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στο «Αθώο» ιδιωτικό τομέα και δεν ξέρω από που να πρωτοξεκινήσω.. από τις φορολογικές απάτες με πλαστά πιστοποιητικά; Από τους ανασφάλιστους εργαζόμενους; Από τις παράνομες προσλήψεις αλλοδαπών για λόγους οικονομικούς; Από την κατάχρηση δανείων και επιδοτήσεων; Από την μη τήρηση αγορανομικών, υγειονομικών κλπ νόμων; Και 1002 άλλες ιστορίες για αγρίους!

Τελικά αποδεικνύεται ότι οι βουλευτές της μεταπολίτευσης είναι μαθητές και με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και σας ευχαριστώ ιδιαίτερα που χαντακώσατε εμάς και τις επόμενες γενιές!
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ