2012-11-16 15:03:12
Φωτογραφία για Προχωράει με Βελλίδη
Προτεραιότητα αποτελούν για την διοικούσα επιτροπή του Αρη οι ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από τον Ιανουάριο όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με άλλες ομάδες και, αν το επιθυμούν, να έρθουν σε συμφωνία μαζί τους.

Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να «δέσουν» τους Γιαννίτση, Διούδη και Οικονομόπουλο, όμως ψηλά στο συγκεκριμένο θέμα βρίσκεται και ο Μάρκος Βελλίδης.

Το συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα λήγει το καλοκαίρι και ήδη έχουν υπάρξει – σε φιλολογικό επίπεδο – συζητήσεις μαζί του.

Όλα δείχνουν ότι ο Βελλίδης θα είναι ο πρώτος από τους πέντε παλιούς (οι άλλοι είναι οι Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Καζναφέρης, Καπετάνος) που θα κληθεί να συζητήσει την προοπτική ενός νέου συμβολαίου.

Ο γκολκίπερ από την Καστοριά μετρήσει δύο πράγματα στην όποια πρόταση φτάσει στα χέρια του: το ένα τι ύψος θα έχει η οικονομική πρόταση του Αρη και το άλλο τι θα γίνει με τα χρήματα που οφείλονται στον παίκτη από την περσινή σεζόν και φυσικά ολόκληρο το φετινό του συμβόλαιο που ανέρχεται στις 120.000 ευρώ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ