2012-03-23 12:53:06
Φωτογραφία για Κάτοικος Νίκαιας -αναγνώστης- κάνει έκκληση για σήμανση σε επικίνδυνη διασταύρωση
Κατοικώ στο Περιβολάκι της Νίκαιας.

Δυστυχώς κάθε μέρα, οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής γινόμαστε μάρτυρες σε τροχαία ατυχήματα, άλλοτε μικρά και άλλοτε πιο σοβαρά σε μια συγκεκριμένη διασταύρωση, στη συμβολή των οδών ΣΟΛΩΜΟΥ και ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΣ, εξαιτίας της κάκιστης ρυμοτομίας και του ανύπαρκτου σχεδιασμού στο κυκλοφοριακό της πόλης. Ουσιαστικά πρόκειται για δύο δρόμους με έντονη κυκλοφορία, με τη Περιστάσεως να συνδέει τη Μπελογιάννη με την Π.Ράλλη προς Αθήνα και τη Σολωμού να κατευθύνει τα αυτοκίνητα που κινούνται από Πλατεία Ελευθερίας και Κορυδαλλό προς Θηβών και Πειραιά.

Η Σολωμού έχει STOP στη διασταύρωση, το οποίο όμως δεν είναι ευδιάκριτο από το δρόμο, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που κινούνται σε αυτήν να μη σταματούν στη διασταύρωση με την Περιστάσεως και να γίνονται συνεχώς τροχαία. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω βρίσκονται δύο άνθρωποι πεσμένοι στο πεζοδρόμιο καθώς και οι δύο ήταν με μηχανή, ο ένας δε σταμάτησε στο STOP και συγκρούστηκαν οι μηχανές τους. Το κάθε μέρα που σας έγραψα πριν δεν είναι υπερβολή, χθες το απόγευμα είχαμε ένα ακόμα τρακάρισμα πάλι με παραβίαση STOP, μεταξύ δύο αυτοκινήτων. Την προηγούμενη βδομάδα πάλι, κτλ κτλ. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια..


Αυτό που ζητάμε ως κάτοικοι της περιοχής είναι να ληφθούν κάποια μέτρα ώστε να σταματήσουν τα ατυχήματα. Να μεριμνήσει κάποιος ώστε να μπει ένα μεγαλύτερο STOP ή ακόμα και φανάρια. Είναι θέμα χρόνου να χτυπήσει κάποιος σοβαρά, μιας και το φαινόμενο επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια, κάτι που μπορούν να σας διαβεβαιώσουν οι κάτοικοι εδώ και όχι μόνο.

Πραγματικά κάνουμε έκκληση σε όποιον διαβάζει αυτό το κείμενο: κάντε κάτι ΤΩΡΑ γιατί αύριο θα έχει γίνει νέο τρακάρισμα και κανείς δε ξέρει πόσο σοβαρό θα είναι..
Ανανώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ