2012-11-17 22:45:11
Φωτογραφία για Οδυνηρή ήττα ! (1-2)
Ο Άρης πλήρωσε την κάκιστη απόδοσή του στο πρώτο ημίχρονο γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.  

Σε μπελάδες ξαναμπαίνουν οι κίτρινοι, βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο "Άγιαξ της Ηπείρου".

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία για γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ντε Βινσέντι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία στο 11΄. Ο ΠΑΣ κέρδισε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο αμαρκάριστος Ίλιτς δεν δυσκολεύθηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (0-1).

Το ηπειρωτικό συγκρότημα διπλασίασε τα τέρματά του στο 28΄, όταν ο Ψυχογιός προσπάθησε να "καθαρίσει" το γύρισμα του Ντε Βινσέντι από δεξιά, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη (0-2). Λίγο αργότερα ο ΠΑΣ πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ, καθώς η προσπάθεια των φιλοξενούμενων ξεκίνησε από κανονική θέση.


Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, ενώ, από την πλευρά του, ο Άρης είχε την πρώτη καλή στιγμή του στο παιχνίδι στο 44΄ με τον Αγκάνθο, ο οποίος δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Φεγκρούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του για να πετύχει κάποιο γκολ και τα κατάφερε στο 54΄ με τον Γιαννιώτα, που απέφυγε τον Πάντο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Φεγκρούς. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, ενώ άφηναν ακάλυπτους χώρους στα μετόπισθεν, τους οποίους δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Τελικά το 1-2 έμεινε ως το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν τη νίκη.

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας).

Κίτρινες: Παπαστεριανός, Βελλίδης - Κεϊτά, Αυγενικού, Ντε Βινσέντι.

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος (29' Κανούλας), Καζναφέρης (84' Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (64' Καπετάνος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (82' Γιάκος), Γεωργίου, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (91' Πατσατζόγλου), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος (64' Αυγενικού), Κοροβέσης.

thesporters.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ