2012-11-17 22:51:48
Φωτογραφία για Αγρίεψε ο Πανιώνιος
Στις νίκες με εμφατικό τρόπο επέστρεψε ο Πανιώνιος που συνέτριψε με 4-0 τον Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη και διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της Σούπερ Λιγκ. Οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν και πάλι 4 γκολ στο πρωτάθλημα μετά από 3,5 χρόνια και άφησαν πίσω τους τις ήττες από Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας ο Πανιώνιος έκανε το 3-0 από το ημίχρονο και "καθάρισε", τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έχασαν σούπερ ευκαιρίες από το 18' μέχρι το 37'.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσε και πάλι φανέλα βασικού τερματοφύλακα στον Γιαννακόπουλο, αφήνοντας στον πάγκο τον Περιστερίδη που μετρούσε 9 σερί εμφανίσεις από τη 2η αγωνιστική. Σπυρόπουλος και Κούρος ήταν τα δύο μπακ, με τον Ρόκα παρτενέρ του Αυλωνίτη στο κέντρο της άμυνας και τους Ρόβα, Σάμαρη, Γουνδουλάκη στη μεσαία γραμμή. Την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Ντούνης, Οκόγε και Αραβίδης, με τον τελευταίο να ξεκινάει στην κορυφή. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου από την πλευρά του που δεν υπολόγιζε στον Ουκάρ, παρέταξε τον Πλατανιά με τον Κηπουρό στο τέρμα και τους Αργυρόπουλο, Τζανή, Ντόε, Κανακούδη στην άμυνα. Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς και Κουρτεσιώτης ήταν στο κέντρο, με τους Ουντότζι και Γκονζάλες πίσω απ' τον προωθημένο Αναστασάκο.


Ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό και μάλιστα με σκόρερ έναν παίκτη του Πλατανιά. Ο Γιαννακόπουλος πέταξε με τα χέρια την μπάλα στο Οκόγε που βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να πασάρει στον Αραβίδη για να παρέμβει ο Αργυρόπουλος, που άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού. Στη δεύτερη αξιόλογη φάση του αγώνα οι "κυανέρυθροι" κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ρόκα, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη φορά σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου στο 17'.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κάλαϊτζιτς σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου, τον οποίο δεν νίκησε ούτε ο Αγκιλέρα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 20'. Στο 27' ο γκολκίπερ των γηπεδούχων σταμάτησε και τον Αναστασάκο στη μικρή περιοχή, ενώ στο 37' ο Μαραγκουδάκης που είχε αντικαταστήσει τον Κουρτεσιώτη σούταρε ψηλά άουτ μόνος του από πλεονεκτική θέση. Κι αφού οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να μειώσουν και να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, ο Πανιώνιος τους έκοψε τα πόδια και την -όποια- όρεξη στο 41'. Ο Αραβίδης "κρέμασε" τον Κηπουρό μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ντούνη και εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος είχε κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του, ενώ οι παίκτες του Χατζηνικολάου από την άλλη είχαν συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας. Οι φάσεις λιγόστεψαν και στην πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία του δεύτερου μέρους σημειώθηκε και το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ντούνης βρέθηκε μόνος στην περιοχή μετά από κακή κεφαλιά-απομάκρυνση του Αργυρόπουλου και με δεξί σουτ έβαλε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λιγκ και το... κερασάκι στην τούρτα.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο μετά από δύο διαδοχικές ήττες από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο και παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική στην 3η θέση της Σούπερ Λιγκ ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των άλλων παιχνιδιών. Η ομάδα των Χανίων αντίθετα έμεινε μακριά από τις νίκες για 5η διαδοχική αγωνιστική και έχει "καρφωθεί" στους 12 βαθμούς των 6 πρώτων παιχνιδιών.
Πηγή
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ