2012-11-17 22:50:20
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΙΟΣ : ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ
Ο προπονητής της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος, στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχασε δίκαια από έναν ανώτερο αντίπαλο.

Ο τεχνικός των Φαιάκων είπε για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Καλησπέρα. Χάσαμε δίκαια από έναν Ολυμπιακό πολύ καλύτερο από εμάς. Από έναν ανώτερο αντίπαλο. Το αφήνουμε πολύ γρήγορα το παιχνίδι αυτό πίσω μας γιατί υπάρχει μία σειρά δύσκολων και σημαντικών αγώνων, αρχής γενομένης με την Βέροια, που πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα για να πετύχουμε την παραμονή μας.

Ξέραμε πως είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Έχουμε ένα ρόστερ από το οποίο έλλειπαν παίκτες και ενώ είχαμε και αναγκαστικές αλλαγές και νέα παιδιά στην ομάδα.

Είχαμε και θετικά από τον αγώνα. Είδαμε νέα παιδιά, που έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στην Σάλκε.

Την απουσία του Λεόν: Ο Λεόν είχε πυρετό. Είχε ένα πρόβλημα ίωσης. Είχε στομαχικές διαταραχές. Δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Ήταν μία απρόσμενη απώλεια. Θα ήταν διαφορετική η εικόνα μας εάν τον είχαμε. Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, που μας βοηθάει στο κράτημα της μπάλας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ